/i/Devlet

  1. 1.
    +23 -7
    3. Köprü için binlerce ağaç kestirdi bunları ağaz kesmeden de yapabilirdi. Biz bir ağaç dalı için evi yerini değiştirtmiş bir atanın torunlarıyız.
    Uzaya uydu gönderdik diyorsun onu bile kendimiz gönderemedik yine birilerine muhtacız.
    Uzay çağına gelmişiz yala yollar hastaneler diyorsun yav kardeşim onlar zaten yapması gereken şeyler.
    Pkk-ypg-pyd-ışid-dhkp/c yazmışsın evet bunlarla masaya oturdu çokta güzel besledi gerçekten senin bunu yazma amacın ne hala anlayamadım bu yazdığın örgütler halen Türkiyede faaliyet gösteriyor pkk dışında bir başarı mı var anlayamadın bir de ışid yazmış ulan ülkeye sizin yüzünüzden kimin girip çıktığı belli değil daha acısı tazedir sultan ahmet te bomba patlattılar.
    Geziciler yazmışsın ben buna bir şey diyemiyorum insan kendin vatandaşına terörist muamelesi yapmaz siz polis kontrolünde yüzünüz kapalı eylem yaparak odtü yi protesto ediyorsunuz hani yüzü kapalı eylem hapmak suçtu.
    Başkanlık sistemi önemlidir demişsin bunu chp veya başka bir parti istese siz nasıl tepkiler vereceğinizi biliyorum. Başkanlık sistemini konuşacak olursak eğer ülke eyalet eyalet ayrılırsa Amerika daki gibi eğer böyle bir sistem gelirse doğudaki kürdistan hayalleri için bölünme kolaylaşacaktır.
    ···
    1. 1.
      +7
      Nick-entry uyumu
      ···
    2. 2.
      -2
      bi sus aq
      ···
    3. 3.
      0
      adam hala ağaç diyor kıyamam
      ···
    4. 4.
      -1
      ilk iki cümle kahkaha atmama yetti devdıbını okumadım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster