/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +132 -36
    Ben Ortaokuldayken bizim zengin ve sosyete bir ingilizce hocamız vardı hiç sevmezdik bunu, okulda gotünü kaldira kaldira gezerdi. derste konusandan 500 bin alirdi şıllık. neyse konuya gelelim. Okul cikisi annem beni okuldan alicakti beraber ayakkabi alcaktik bana. Carsiya gittik dukkanlari dolasiyoruz . ana caddede yolun kenarinda bi dukkan vardi orta fiyat ordan ayakkabilara bakiyoz annemle. Hocanin 2000 model beyaz cliosu var yanimizdan geciyordu yavas yavas, beni gordu cami acti sizin otobuse binecek paranizda yoktur birakayim mi evinize dedi. Bagirarak hayir dedim. annerm filan utandi kim bu kadin dedi ingilizce hocam dedim .intikamimi alicagima yemin ettim .

    Derslerimi calistim ankarada iyi bir makine muhendisligi okudum ve bi fabrikada aylik 5000 tl gelirle muhendis oldum istanbulda yani ortaokulu okudugum memleketimde. Biraz para biriktirdim kredi cektim ve audi a6 aldim. Ben ayar vermek icin cildiriyorum o hoca hala o okulda ogretmen mi diye. Arastirdim buldum hala ogretmenmis amk ben arabayi cektim koseye okul cikisini bekliyom . Hoca cikti okuldan 11 yil gecti aradan baya yaslnmis amk neyse ben bunu gozluyom arabasi yok amk .otobus duragina ilerledi ogrencilerle otobus bekliyo geribgeri gitmem lazimdi ama hizlandim kaydirarak kavsaktan dondum ilerleyip yavasladim duraga geldim hoca merakla bakiyo biseymi oldu diye.

    Actim cami selamun aleykum hocam dedim. Buyrun dedi * hocam yaslanmisiniz gozunuz gormez yanlis otobuse filan binersiniz aman allah dedim, isterseniz evinize birakayim*dedim hoca bana gandalf gibi agziyla senn osunn dedi. Evet oyum dedim ve cosan ogrencilerin zafer cigliklariyla gazlayip uzaklastim. giderken aynadan duragi kestim ogrencilerden bazilari hocayi parmakliyodu bazilari allahuakbar cigliklari atiyordu. Bende intikam sevinciyle otuzbir cekerek eve dondum. Buda boyle bi anım. Kucuk ayar demisim ama degil
    ···
   tümünü göster