/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +10 -4
    resimdeki savaş hangi ülke çözmeye çalışalım

    resimdeki kasabadaki evler... kiremitten buda italya ispanya güney fıransa ve güney amerikanın bir kısmı ve mekgiba demek.

    askerlerin üniforması... ialyan olma ihtimali ve ispanyol olma ihtimali yüksek güney amerika ülkeside ola bilir ama fıransayı eliyoruz zira 1 ve 2 dünya savaşında farklı bir migfer kullanıyordı, hadi hayırlısı -1 yaptık..

    kasabanın ortasında yüksek 2 3 tane kule var... bu da kilisedir %90 ihtimal, ispanyol ve italyan kasabalarında bu bolca mevcuttur güney amerikada yani latin amerikadada hep olmasada genellikle bu tiptir aksaba mimarisi küçük evlerin ortasından yükselen bir kilise.

    kasabanın fiziki konumu... kasaba engebeli bir arazide hatta resmen keskin köşeleri olan bir tepede kurulu işte burda güney ameriakyı eleye biliyoruz zira güney amerikada toprak çok nemli oldugundan aksabalar heyalan riskinden dolayı düz araziye yapılır ( mekgiba kurak topragı nemli degil evet,, ama mekgiba çok düz alanalra sahip kasabalrın %80 düz alanda) -1 daha geldi ve kaldı italya ile ispanya...

    askerin giyimi kuşamı... askerlerin giyim kuşamı italya ve ispanya ordusuyla aynı gibi iki ülkede kahve rengi takılıyor fakat resimdeki askerlerin saçları uzun buda disiplin ekgibligidir, italyan ordusu 1 ve 2 dünya savaşları boyunca disiplin ekgibligi yaşayacak bir sıkıntıya girmedi ( isyan ve iç savaş gibi ) italyayı eleyince geriye ispanya kaldı..

    resim bence ispanya iç savaşını tasfir ediyor,

    tespitler, askerlerin uzun saçları kırmızı kiremitli evler engebeli bir tepedeki kasaba kasabanın ortasıdnda bir kilise..

    iSPANYA.

    not: uzun saçlı askerler olmasaydı italya diyicektim..
    ···
    1. 1.
      +3
      adam sherlock amk
      ···
      1. 1.
        0
        önemli olan liseliyi tespit etmek panpa
        ···
   tümünü göster