/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +546 -42
    Namus iki bacak arasında değildir
    (Berkecanınkini emdi, sabaha kadar kendini pestil ettirdi)

    Demokrasi var bende adayım
    (Huurlukları sayesinde seçildi ve egosunu tatmin etti)

    Aşkım berkecan, ataberk benim çocukluktan beri arkadaşım. Onu kıskandığını söyleme vallahi küserim ayrılırım seninle
    (Berkecana verdi, hamile kaldı, berkecan buna gibtiri basınca hiç vakit kaybetmeden düzgün delikanlıya veya kocasına verdi, içine boşalttırdı, ondan hamile kaldığına inandırdı ve kendini delikanlı kardeşimize yamadı.)

    Şu yobazlara bak ya hep bunlar yüzünden giremiyoruz ab ye
    (Sokakta sakallı, elinde tesbih, kafasında takke, üstünde cübbeli birini gördü ve söyledi bunları. Evet, ona göre sakal erkeğe çok yakışıyor ama o sakal bırakamaz. Bere çok başka bi hava katıyor ama o takke takamaz. Bugünlerde berkecanların giydiği o gibimtrak arkası uzun hırkalar çok iyi ama o cübbe giyemez. Çünkü tüm bunları yapıp, sokakta ona ağzının salyası akarak bakmadığı için yobazdır o.)

    Edit: Beyler ilginiz için eyvallah ta trende girmek için yapmadım bunu amk. Basliklarimin çoğu bu huurlarla ilgili. Buraya icimden gecenleri yaziyorum ben amk. Trend olmus, olmamis gibimde degil.

    Edit2: Takkeli Cübbeli kardeşlerimize kafayı takan çok huur evladı var. Onlara cevabım;
    O insanlar sizin ananız çıplak gezerken başını öne eğip Rabbinden inşallah düzelir derken size noluyo da çemkiriyosunuz amk?
    Bu arada gitsin ırağa, suriyeye diyen olmuş, bu vatan hepimizin. O beğenmediniz takkeliler biz burda oldukça gitmeyecek, daha da artacak. Bende takıcam bundan sonra amk. Samsun/Çiftlik te gezicem. Karşı çıkacak varsa gelsin. 1.94 boyunda, 82kilo takkeli bi genç görürseniz zütünüz yiyosa bi laf edin amk evlatları. Bekliyo olucam yarın öğleden itibaren.
    ···
   tümünü göster