/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +339 -17
    Evet beyler bu aralar trend başlıklarında bol bol gördüğümüz gibi bu kızlardan artık illalah ettik.

    Bıktık zmk.

    Sürekli ailesi tarafından şımartılmış, erkekler tarafından şımartılmış, kendi istedikleri olması için uğraşan kız tipi başımızın en büyük belaları. Kendilerini hint kumaşı olarak görmelerinden iğrendik artık. Bunların özelliklerini birde ben kendi gördüklerimle sayacağım

    1- Bunlar sürekli fotoraf çekinirler ve kendi fotoraflarını sürekli öperler koklarlar sarılırlar. Yılışık kız arkadaşları tarafından birlerini pofpoflamak için " bir tanemmm çooook güzelsin" " aşığım sana " gibi yorumlarla desteklerler. Böylece ihtiyaç duydukları günlük ego okşanmasını elde ederler.

    2-Bunlar konuşmadan duramazlar. Kendi " Aşşşşkommmm" dedikleri yılışık kız arkadaşları vardır ki her sabah akşam gündüz durmadan bunlarla yazışırlar ve erkekleri nası kendilerine bağlarlar onun planını yaparlar. Örn.

    -Ben yüz vermicem hayatım ama yinede arada gördüğümde bakış atıcam tekrar kafamı çevircem
    gibi türlü oyunlar türetirler. Amaç sadece erkeğe pislik yapmaktır.

    3-Normal senin benim gibi pampalarım gidip duygularını söylerse "sanane be salak ben sana mı kaldım" derler sonra eve gider arkadaşlarına bir erkeği nasıl rencide ettiğini anlatır ve sürekli neden sevgilim olmuyor triplerine girerler. Üstelik bunlada yetinmezler " dışarıda adam mı varda erkek kalmamış" gibi hurluklarını tastikleyici laflar konuşurlar. Bunu kesin bir yerlerde görürsünüz.

    4-Burunları hep havadadır "Bir tek dam bende var aya çıksam erkekler merdiven dayar" nidasıyla yürürler.

    5-Mini etek giyip " ay bu erkekler hep bakıyorlar iğreniyorum hepsi sapık" demek gibi bir lükse sahiptir. Erkeğin biri donla dışarı çıksa içine düşecek gibi bakar ama o asla suçlu değildir. Her konuda erkeği suçlar.

    6-Asla hata kabul etmez. Hataları varsa erkeğin suçudur. Kendi hertürlü yaptığı hurluğu erkeğe yıkacak kadar hurdurlar.

    7-Bir kaç erkeğe birden konuşurlar. Peşlerinden koşturmak en büyük zevkleridir.

    Dahada devam eder. Bitmez zodugumun hurları. Resmen iğrendim hepsindende artık gerçektene çekilmiyorlar. Çinden bir kızla konuşuyorum asla böyle bir tavır görmeden on numarada güzeller. Beyler size önerim gidin çinden kız alın. Yuz vermeyin şu hurlara.

    Edit: ne çok çinliye takılan var zmk. Çinli bir örnek gidin isterseniz zambiyadan alın. Yeter ki artık şuanların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarını bıraktırın.
    ···
   tümünü göster