/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    başlık gayet açık. ben ne zaman pisuvara gidip işemeye başlasam yanımdaki adamla kim daha uzun süre işeyecek bakalım muallak diye yarışa giriyormuşum gibi oluyorum. sanki o pisuvardan erken çıksam erkekliğime laf kondurulacak, kapıdaki kızlar muallak diye dalga geçecek, ahmet çakar heisenbergss adam mıdır diyecek, tori black umursamadan geçecek(bu normal zamanda da oluyor) gibi hissediyorum.
    sıkıcı hayatımızda kendimizi önemli hissettirecek olaylardan biri gibi geliyor bu artık. benden sonra işemeye gelmiş biri işini benden önce bitirdiğinde adeta mohaçta macarlıları hilallemiş süleyman, fransanın içinden geçmiş hitler, ingilterenin tüm takımını çalımlamış maradona, liston'ı yıkmış muhafazid ali, hırvatistana gol atmış semih şentürk gibi bir şey oluyorum. arkamdan ceddin deden çalıyor, tuvaletteki 60 yaş üstü prostatı, 15 yaşındaki ilk buluşmasına çıkmış ergeni, akşamki maçı bekleyen 40 yaşında 3 çocuk babası fanatiği beni omuzlarına alıp beyaz saraya halaylarla yolluyor gibi.
    buradan size 4 yıldır hiç kaybetmediğim müsabakalardaki taktiklerimi de anlatayım
    1- ortam gürültülüyse(el yıkayan varsa, 1 dakika elinizi altında tutup kurtmayan gibtimin kurutma makinesi çalışıyorsa, ergenler saçını aynada yaparken oluuuum diye bağırıyorsa vs) kemerinizi, fermuarınızı yavaş çözün yanınıdaki işemeye başladığınızı sansın ama daha başlamayın.
    2- aynı şekilde üstteki işlemi işiniz bittiğinde de uygulayın olabildiğince kemer bağlama süresini uzatın.
    3- kafeinli şeyler için çişinizi ertelersiniz. bundan 1-2 saat sonrada bol su veya bira için. hem önceki kafeinli içeceğin suyu hemde yeni içtiklerinizle adeta melih gökçek fışkiyesi gibi uzun süreli işeyeceksinizdir.
    4- azıcık çişim var yapayım gibi bir cümleyi aklınızdan çıkarın. kısa süre işerseniz ölürsünüz. bu ar namus meselesidir. aklıma bile getirmek istemiyorum fakat yandakinden sonra gelip önce çıkarsanız zaten o çükü kesin atın başka bir işe yaramayacak çünkü.
    5- yok kızla buluşucam buluşmadan önce illa işemem lazım diyorsanız taktiğimiz şu pisuvar değil tuvalete giriyorsunuz sıçar gibi yapıp işiyorsunuz. klozetin üstünde telefona bakabilirsiniz. 4-5 dakika sonra kemer bağlayıp sıçmış çıkıyorsunuz. yüzünüzdeki 2 kilo sıçtım ohh ifadesi burada çok önemli.(not: burada yandakiyle sıçma yarışmasına girmemeye dikkat edin, eğer yanda azılı bir sıçıcı varsa tavsiyem çıkmasını beklerken ayna karşısında saçlarınızla oynayın, saçma el kurutma makinesinin mantığını çözmeye çalışın vs)
    6- bira sizin hem dostunuz hem düşmanınız. 0,5'lik bir bira sizi 1 saat içinde ortalama 3 kere işetir. bunu 1'e çekip işerken yandakine bu neydi lan dalyarak, senin işediğini ben terle atıyorum huur çocuğu mesajını verme şansı sizin elinizde.
    7- yarışan görünümlü muallaklere dikkat. sizin işerkenki o rahatlığınızdan haz duyan bu muallakler kaçamak bakışlarla gibinizede göz atar. işerkenki hazınızın kaçmasına engel olmayın bu kutsal zamana kolay erişmediniz. fakat bunları gördüğünüz anda homofobik bir insan olarak benim naçizane tavsiyem görüş açısını kapatmanız varsa şansınız tuvalet çıkışında yüzüne yumruğu patlatmanızdır. şurada şu işin masterına yapılacak hareket mi lan bu huur çocuğu demeyide unutmayın.
    hayırlı işemeler beyler böbreklerinize sağlık.
    ···
   tümünü göster