/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    Bunun gibi yaraklarin stalinin milyonlarca kirimliyi kirgizi tatari azeriyi katlettigini bilmemesi nekadar sinir bozucu degil mi turk-i devletlerin turkiyeye yilladigi silahlara el koyup yerine eski silahalari yolladigini bilmemesi de cok delirtici Hitlerin de amina koyim stalininde lenininde kimsenin heil hitler diye bagirdigi yok biz sadece YAŞA KEMAL PAŞA Diye bagiririz
    ···
    1. 1.
      -1
      Türki devletler aralarında para toplayıp sana altın silah göndermedi. Bana Kadir Mısıroğlu tarihiyle gelmeyin diyorum size.

      O dıbına koyduğun Lenin eğer Lozan diye bir antlaşma olmassa Komünist yoldaşların kayıtsız şartsız Türkiye'nin yanında savaşa katılıp her türlü lojistik ve askeri destek vereceğini söyledi.O dıbına koyduğun Lenin ve Stalin ülkeni uluslararası aleme itirazlara rağmen gibe gibe soktu. Daha Kurtuluş Savaşı'nda yaptığı top ve silah yardımlarını saymıyorum bile. Lenin bizzat Rus Çarlığı ile itilaf Kuvvetleri'nin yaptığı gizli boğaz sözleşmelerini de yırtıp attı onu da hatırlatırım.

      Sen kabul et veya etme. Komünizm'in bu ülkeye özellikle ilk zamanlarında birçok yararı dokundu. inatçı bir şekilde ille de yapmadılar demek at gözlüklü dolaşmaktır.

      Ayrıca eski veya bozuk silah yollamak diye bir şey yok zütünüzden uydurmayın. Atatürk demez mi benle dalga mı geçiyon diye?

      Sırf yaptıkları ihanet için öldürüldüler diye masum insan safsatası uydurmanıza gerek yok. Realist olun biraz. Kandaşlarımız da olsa onlar birer haindi.Özellikle Kırım Türkleri'nin Osmanlıya da ihanet ettiğini hatırlatırım.
      ···
   tümünü göster