/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +4
    Evet yıllarca devletin izin verip içtiğimiz alkol bile kimyasal bir reaksiyon sonucu meydana gelirken. Allahın bize bahşettiği fakat alkol gibi haram kıldığı bu doğal bitkiyi neden tüketemiyoruz.
    Alkolün bile overdose olayı varken. Bu mereti sabaha kadar içsen bile ölüm riski overdose olayı yokken neden alkol serbest ve bu tak yasak?
    Alkol insanın sinirleri arasındaki aktarımını yavaşlatıp insanı dikkat ekgibliğine sürüklerken. insanın beyin sinirleri arasındaki reseptörleri hızlandırıp, dikkat ve odaklanmasını hızlandıran bu ot neden yasak?
    Alkol ilerleyen zamanlarda siroz ve içinde bulunan şekerden dolayı kanseri tetiklerken. Bu kanser hücrelerinin ölmesine yardımcı olan marihuana bitkisi neden yasak?
    Ben bunları anlamış değilim beyler.
    Amerika da kanseri önlediği. Yada kanser tedavisinde kemoterapi görüp yemek yiyemeyen insanların iştahının açılmasına yardımcı olan bu bitki ülkemizde neden yasak?
    Evet yakılıp içildiği zaman kanser yapabilir diyenler olacak yakarak tuketmenize gerek yok. Yiyeceklerin içine de koyabiliyorsunuz. Ulan neden yasak?
    Elin gavur torbacısı kazanacağına bunu alkol gibi devlet bandrollü kontrollü bir şekilde satıp devlete bir gelir neden kazandırmıyoruz.
    Millet diyecek şimdi "he izin verilsinde yollar keş dolsun" ulan alkol serbest. Neden herkes içip sarhoş sarhoş gezmiyor? O yasak değil.
    insanın daha iyi düşünmesine yardımcı olan bu otun yasaklanıyor oluşu bana tek bir soru aklıma getirtiyor oda.
    Acaba devlet bizim düşünmemizi istemiyor ve ayın on beşini bekleyen beyinsiz koleler gibi kalmamızı mı istiyor? Diye düşünmeden edemiyorum.
    ···
   tümünü göster