/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    embesil bu adam.kürtlere verilen tavizlerin haddi hesabı olmamasına rağmen yaptıklarına karşı pkk düşmanlığı yaparak türkçülere hakaret etmiş.laf anlatmaya değmez.
    ayrıca sen o olmayan beynine ilk önce ırkçılık diye bir şeyin olmadığını sok.amerikan popüler kültürünün kendi ülkesini bir arada tutmak için oluşturduğu safsata ile türkçülere hakaret etmiş.yani anlayacağın ırkçılık evrensel değil her milletin farklıdır.uzun uzun ihanet dosyalarını açıp okuyabilirsin.hain ve düşman birbirinden çok farklı kavramlardır.kürtler 1800'denbu yana tolamda 40 kez isyan çıkartmıştır.kürt asıllı türkler ile bir sorunumuz yok çünkü türkiye bir ulus devletidir.
    atsız diyor ki:
    https://www.facebook.com/...eri/posts/490366991067689
    ···
    1. 1.
      0
      ırkçılık zeka geriliğinin bir sonucudur. bu bilimsel olarak ispatlanmış bir şey. türk değil de mozambikli doğabilirdin. mozambikçilik oynardın o zamanda. övünülecek hiç bir şeyi, hayatta hiç bir başarısı olmayan, olamayan ve asla olamayacak olan insanlar başka hiç bir şansları olmadığı için elinde olan şeyle yani ırkıyla övünürler.

      ulus devleti bana anlatma. kürt asıllı türkler diye tabirini de sevdim aferim. az da olsa kafada bir çalışma belirtisi var. altkimlik ile üst kimlik kavramlarını anlayabilmişsin bu ülkedeki çoğu insanın anlamadığı şeyi.

      son olarak atsızın anasını gibeyim. kendin ol huur çocuğu. illa bir şeyci olmana gerek yok.
      ···
    2. 2.
      0
      sen önce bi reşit ol,18 yaşını doldur da oy kullanma yaşına gel ergen huur çocuğu.
      ···
    3. 3.
      0
      dediklerimden bir şey anlasaydın ırkçılık yazmazdın.kendi ırkını sevmek ve yüceltmeye çalışmak doğuştan kazanılacak şeyler değildir ve senin gibi bir gerizekalının bunu anlamasını zaten beklemiyorum.tek savunmanız bu ve bir yerden programlanmış embesiller gibi sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz.ben ırkçı değil türkçüyüm ve türklük övünmek için değil yükseltmek içindir.kendi milletinin diğer ulus devletlerine karşı refah düzeyini artırmaya çalışmak,vatan haini olmamak ve hainlere karşı mücadele etmek,kendi ulusunu sevmek,ulus devletin için çalışmanın neresi doğuştan kazanılıyor?.bu yapılanlar ile gayet övünülebilir ayrıca atsızı anlamadan ona küfretmişsin senin gibi cahillerin en büyük özelliği tanımadığı,bilmediği ve anlamadıklarına küfür etmeleridir.atsız kafatasçı değildir ve türk olan ve bir türk kadar kendisini türk hisseden herkese bizdendir der.internette saçma sapan adama ait olmayan sözler dolanıyor bunun farkındayım.sonuç olarak ben senin anana küfretmedim ama sen ettin zaten embesil bir insan olduğun her halinden belli.diğer milletlerin ırkçılarının ne tak yedikleri beni ilgilendirmez ama hiçbir türk ben türküm diye övünmez.ergen değilim ama sen oradan çıkamamışsın.mozambikliler zütünü gibsin senin.
      http://llcdn.listelist.co...-cunku-gerizekalisin2.jpg
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster