/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    neyse beyler adam ballandira ballandira anlatiyor. ben de gibiyorum adama ben pmyo okuyorum abim komser iste ben kerhanelere hep indirimli girerim vs.

    adamin gibinde degil.
    takildik pesine gittik kurtulusta bi sokaga taksiyle. 12 tl tuttu.
    indik arabadam birahane tarzi bir yere girdik. cihanla ben birbirimize bakip lan acaba ne yasicaz napacaz merak icindeydik cunku 100 tl ye birak rusu travesti gibemezsin bide adam guvenilir tekin bi tip degildi.

    birahane kapisindan iceri baktigimda yabanci ukruklu 2 kadin gordum ve hakketen dogruymus lan dedim. kafami gibeyim amk. bi masaya oturduk icersi kalabalik ama hepsi calisan amk. o zurafadan bizi getiren adam yanima oturdu kafa gibiyo bi ton sey soluo he he diom amk. bu arada kapidan girerken ustumuzu aradilar silah var mi diye.

    garson geldi biz olayin sokundayiz amk 100 tl verip kari gibicez adam bize garson cagriyor. garson kurt bir pkkli huur evladi tipliydi. pislik akiyordu suratindan bizi getiren adam kola istiyoruz dedi 2 saniye sonra 3 kola geldi. sonra o 2 yabanci ukruklu igrenc otesi tak suratli karilar geldi masamiza ayni pavyon tarziydi filmlerde olur ya pavyon masana gelir o tarz. garson gene geldi hanimlara bisey veriyim mi. biz cihanla birbirimize mal mal bakiyoruz amk bi tak anlamadik agzimizi acmiyoruz olay 3 saniyede yasaniyor beynim dondu kaldi. 2 saniye sonra garson 2 sampany mi ne kovada 2 sise icecek ve bardak getirdi. ben dedim aha birader yarraga ters oturduk. karilar adimizi falan soruo mal mal he he diom kisa cevaplar veriyorum bir an once burdan kurtulmali yoksa yarragi yicegimizi dusunuyorum. karilara cikolatalar falan karilar gulerek aliyor bildigin ezberlenmis tiyatro amk. benim gozler doldu amk. kalkacam ben sevmedim burayi dedim arkadasima. o da ne birahanedeki tum gozler bana dondu amk
    ···
   tümünü göster