/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    selamin aleykum filmleri aratmiycak bir gunum gecti eve kendimi yeni attim dusumu alip yattim ve sizlere anlaticagim sey tamamen gercektir.

    biz 2 arkadas cihan ve ben geceleri hastanede calisiyoruz. dolayisiyla dun gecede nobetciydik sabah 8 de mesaimiz bitti kadikoy hostada bir kahvalti ettik.

    dun geceden planladigimiz seyleri yapicaktik normalde ikimizinde sevgilisi var 2 haftada bir gibiyoruz ele dustugumuz fazla olmuyor. bu cihan sevgilisindan ayrildi yeni. ve bugun dogum gunuydu. ben de ne hediye aliyim amk sana karakoyde kari mi ismarliyim die saka yapa yapa gercege donustu. sonunda bir cilginlik yapip karakoy kerhanesine gitmeye karar verdik. daha onceden karakoyden ne zaman gecsek girer bakar tasak gecer cikardik.

    12 gibi kadikoyden karakoye indik ve once karakoy kerhanesine girdik sakindi ve guzel kari yoktu neyse zurafaya cikalim dedik. zurafa yokusunda ve kapisinda igrenc tipli herifler yapisir kari lazimmi abe kari lazim mi abe. bu piclerle 1-2 kere konusmuslugumuz var fakat hic gitmedik. bu herifler beyler rus moldovali ukraynali kari var otelde saati 100-150 tl diyip sizi taksiyle goturuyor. neyse bu huur cocuklarindan biriyle konustuk zurafaya girmeden saati 100 tl idi. uygun lan dedik zurafaya girip dusunelim dedik ve zurafada guzel kari olmadigini gorduk. adamin yanina tekrar gidip toplamda 200 tl ve taksi parasi oldugunu extra ucret isterseniz cepte 5 kurus kalmadigini dedik. tmm dedi amk evladi. ustu basi pislik icinde gorseniz evsiz dilenci gibi amk. o adamin pesine takilma amacimiz 100 tl ye rus gibcegimize inandigimiz degil macera aramamiz. zurafaya gir 5 dk cik sonra olay bitti biz o gun bi seyler yasamak istiyorduk. en kotu cebimizdeki tum paralari alip gibtir cekerler dedik. ama daha kotusunu yaptilar... devami gelsin mi?
    ···
   tümünü göster