/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +309 -90
    Hayat hikayemi anlattığım başlık bu şu an yazmaya başladım neden böyle düşündüğümü daha iyi anlarsınız diye sırf sizin için yazıyorum buyrun link ;

    http://www.incisozluk.com...ikayemi-anlat%C4%B1yorum/

    yazıyorum iyi okuyun beyler. kızlar nedir biliyor musunuz ? namus bacak arasında değildir diyip önüne gelene gibtirirler kendilerini. namus beyinde değildir bacak arasındadır daha bi kızlık zarına sahip çıkamayan siz evliyken veya sevgiliyken de gider gibtirir birine kendini ruhunuz duymaz. kızlar nedir biliyor musunuz ? sizi elde etmek için aylarca yıllarca ağlar sızlanır sizi eline geçirdiği an başka erkeklerle konuşur istisnasız her kız böyledir amınkoyum.
    kızlar nedir biliyor musunuz ? siz köpek gibi aşık olursunuz elini tutmaya kıyamazsınız gider elin iti sakso çektirir sırf parası var diye sırf yakışıklı diye.
    kızlar nedir biliyor musunuz ? kıskanılmak ister karışılmak ister, zütünü başını açmak ister. siz ona karışıp adam gibi giyin dediğinizde de ' ben senin kölen değilim ' diyecek kadar alçak zihniyete sahip yaratıklardır. evrendeki en iyi oyuncu kızlardır aldatırsa ruhunuz duymaz, yalandan o kadar iyi ağlarlar ki nefret ettiğiniz bi kızı affedebilirsiniz bile. kendi suçları dünya dolusu olsa bile ortada bişey yokmuş kendi suçu yokmuş gibi davranız sizi suçlu çıkarır.
    KADINLARA GÜVENMEYiN.
    ···
   tümünü göster