/i/Asosyalizm

  1. 1.
    +50 -8
    Beni bilen bilir. Arada saçma başlık açarım sırf trollügüne Ayda yılda bir. Gerisini hep Sizlere bir faydam dokunsun diye kendi dogru bildiklerimi aktarmaya çalıştım bu platformda.

    kim çocuklarının yakışıklı ve güzel olmasını
    (bkz: yatmadan önce şehvet hayalleri kuran)
    (bkz: sosyofobinin nedeni ferre ve 31 belası)
    (bkz: unutma sen erkek adamsın) Gibi efsane başlıkların sahibiyim.

    (bkz: bende sizden biriyim) Şunu yazarken ve okurken çok gülsemde sonradan pişmanlık uyandırdı. bende sizden biriyim başlıgından dolayı sizlerden özür dileyerek konuya girmek istiyorum.

    Bir deney vardı koyunlar üzerinde. bilmem ne brain miydi ne adamın adı. Şimdi hatırlamıyorum. Bir koçu her seferinde aynı dişi ile çivtleştiriyorlar. Boşalma süresi git gide artıyor. Fakat her seferinde farklı bir dişiye kökleyen koçumuzun zamanla performansının düşmesiyle birlikte bu işi büyük bir azgınlıkla tükenesiye kadar yapıyormuş. Bilimsel çalışma bu.

    Bizde sanal cinsellikle ve Hayal kurarak abartarak 31 çekiminde bir deneye maruz kalıyoruz beyler. . maksimum 30 saniyelik orgazmdan bir koç günde bunu kaç kere yapabilirki diye gönüllü denekler oluyoruz. Tıpkı yukarıda bahsi geçen koça dönüyoruz beyler.

    Bir örnekle daha net ayıktırıyımm.
    KiŞi ve KURULUŞLAR TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR!!!

    Hazırlıktan bir kız gördünüz. partide. Adıda hanife olsun. Sexi giyimli hoş kızz diyelim.Şimdi siz bu hanifeyi aklınıza kazıdınız. Bu kızı düşünerek asıldınız 2 posta. Buraya kadar herşey normal demi ?

    2. gece gene o hanifeyi, tıfıl hanifeyi hayal ederseniz yedi düvel gibsin beni. Yalan sa yalan deyin beyler?

    2. gece o hanife aslı oluyor. 3. gece kantindeki zehra. 4 de dilara oluveriyor. deneydeki koç gibi tükenesiye kadar devam ediliyor bunlara. her bir gece farklı bir kızın hayali ile tatmin olmaya çalışıyorsunuz.

    Devam edeceğimm.
    ···
   tümünü göster