/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    +4
    kardeş kusura bakma ama hayatımda bu kadar gibko bir ilişki daha görmedim. sen hatayı en başında bu hatuna aşık olarak yapmışsın. sana verecek hiç bir tavsiyem yok çünkü beynimi gibiştirdin amk. ama kız o tarz bir ilişki istemiyorsa, sen de başkasını bulamıyorsan o var diye, ya ona yol verip önüne bakacaksın, ya da tak yoluna niyazi olmaya devam edeceksin. iyice bir hesap et kendince bu kızı kaybedersen ne olur, kaybetmezsen ne kazanırsın filan, sonra kararını uygula. amk yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. baktın arada kaldın, karar veremiyorsun, yazı tura at benim gibi. ister inan ister inanma tura geldi diye hatundan ayrılmışlığım var.
    ···
    1. 1.
      +3
      Adam gibi adam tespit gibi tespit.Kap şukunu aslan. Hayat ince ve keskin bir bıçak gibidir. Onun üzerindeyken verdiğin kararlar ya seni keser doğrar ya da kör tarafına denk getirir kurtulursun.
      ···
    2. 2.
      +1
      panpa hakli olabilirsin ama yazi turalik bir is degil bu. bu kiz suan benim hayatimin merkezinde ve oyle yazi tura ile atmak o kadar basit bise degil. hala kimseye bakmamasi ve aramizin cok iyi olmasi benim umudumu hala surduruyor
      ···
   tümünü göster