/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Diğerlerinin yaptığı hatayı algılayamamasını kafama takmam. Diğerlerini düşünmem, önemsemem.Belki de değer yargılarımın oluşu.Her türlü diğerlerinden ayrılıyorum.Var benim gibileri bu sözlükte biliyorum o yüzden yazıyorum bunları.Ben niye düşünüyorum onları ? Onları onlardan daha çok düşünmeme sebep olan ne ? Niye farklı düşünüyorum ? iyi şeyler yaşamadık, yaşamıyoruz,yaşamayacağız. Sanırım bu liberal bozuntularının düne takılıp yarını düşünürsen bugünü yaşayamazsın sözü doğru. Anı yaşamak lazım diğerleri gibi.Ne yaşadık ne yaşayacağız? Yerine ne yaşıyorum demek lazım ..
    Hayat göz açıp kapayıncaya kadar kısayken neden diğerlerinin hatalarından üzüntü duyuyoruz diyorum.E onlarla yaşıyoruz verdikleri kararlar bizi de etkiliyor.Biz anı yaşamıyoruz.Biz bugün oturmuş geçmişi yorumlayıp yarını planlıyoruz.Ama ne fayda ? Kitle angut gibi dümdüz. Hakkından az aldığı paraya eyvallah diyor.Ya hu inandığın kitap haksızlığa sessiz kalma diyor sen kendine yapılan haksızlığa sessiz kalıyorsun.Her geçen gün daha fazla üzülüyorum yarınlarımıza. Olmayan geleceğimize...
    Peki ne mi yapıyorum ? Hiçbir şey yapamıyorum işte sorun da bu.Bir şey yapamamak düşünen insana mızrak gibi saplanan şeydir eli kolu bağlı kalıp olan biteni izlemek.
    ···
   tümünü göster