/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    şimdi canım pampalarım beni bi dinleyin

    ben ak partiliyim RTEyide severim lakin;
    Bu adam haşa huzurda peygamber değilki hatasız olsun.iç politikada evin efendisi pampamızın dediği gibi bir çok hatalar yapıldı ve hatalarınıda düzeltmek istemiyorlar. Bunu neden yapıyorlar çoğumuz bilmiyoruz benimde bir bilgim yok lakin bir tahminim var; bu adamların içindede bir bardak sütün içindeki toz gibi karanlık bağlantıları olanlar var. Bu da bazı ak parti yöneticilerinin karanlık gözükmesine yol açıyor. Ama bu adamların partide bulunmasıda zorunlu çünkü bu adamların mafyatik bağlantıları sayesinde sokak ve güvenlik kuvvetlerine hükmediyor.Her iktidar gibi devletin ana merkezlerine kendi adamlarını yerleştiriyor ki bu şuanki dünya düzeninde bir iktidarın ayakta kalabimesi için yapmak zorunda olduğu birşeydir (bazı arkadaşlar torpilci diye anırıyor ya işte bu o).

    Gelelim chpye. chpnin kurucusu mustafa kemal kurtuluş savaşını vermiş olan önemli bir devlet adamıdır. Fakat bu işi aşırıya kaçıran bazılarından dolayı bu adama da belli ölçüde tepki veren kesim oluşmuş durumda. Şu anki genel başkan ise maliyecilikten devşirme ma bu işi bile eline yüzüne bulaştırmış beceriksiz bir insanın tekidir kendisinden bahsetmek bile türk milletine hakarettir.

    mhp... bu parti büyük milliyetçi lider Alparslan Türkeş tarfından kurulmuştur. Türkeşin vefatı bu partinin de bazı yabancı güçlerin eline geçmesine neden olmuştur. Kaset skandalıylada partinin ana kurucu kadroları çok başarılı bir şekilde temizlenmiştir.
    Bahçeli ise o koltuğa adeta karabasan gibi çöktü. benim düşünceme göre bu adam ölünce ruhu koltuğa oturacak*. Bahçelinin yerine başkasını isteyenlerin oranı en az şu anda parti içinde %75 dolaylarında ama bahçeli partinin belde teşkilatlarına kadar öyle nüfuz etmişki idam cezası olsa bahçeliyi eleştiren bir ülkü ocağına üye genci idam eder.

    hdp: Bunlar için konuşmak şehiterimize hakaretten başka hiçbişey değil. Ama bu LGBT- ermeni kırmaları dolu parti son zamanda islamı kullanmaya çalışacak diye düşünüyordum ki bu düşüncem doğru çıktı. Bugün kü hdp "itvekili" hüda kaya'nın açıklamalarından anladığım kadarıyla dini kullanma operasyonu yapmaya başladılar. Bu operasyonun yöneticisi ise şu anda hüda kaya olarak gözüküyor. Ama tabiki bir yandan akademisyen, doktor, tiyatrocu, gazeteci ünvanlarına sahip bizim yıllarca kendi dizilerini izleyip tiyatrolarına bilet alıp, kitaplarını alıp zengin ettiğimiz adamlar bizim paramızla bizi sırtımızdan vurmaya biz bu mantıkla hareket ettiğimiz sürece devam eder.
    edit: özet yok böyle bi konuda özetmi olur
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster