/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1218 -51
    Az önce yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum beyler.

    Ben Türkiyemin ücra denebilecek bir ilcesinde daha yeni atanmış bir ingilizce ogretmeniyim. isim vermek istemiyorum reklam olmasın. malum okul bitti bende öğretmenler odasına eşyalarımı toparlamaya gittim.her okulda oldugu gibi cazgir, okula mi podyuma mi geldigi belli olmayan huurlar yine benden önce gelip kurulmuslar sohbete. artık yine neyi çekiştiriyorlarsa.. neyse ben toparlanirkenbi adam geldi, galiba ust sınıflardan bir ogrencinin velisiymis. Adam inşaat işçisi beyler belli, işten yeni gelmiş olmalı ki ustunde az biraz kirli bir ceket ayaklarında yağmurun ve toprağın azizliği yüzünden camurlanmis bir çift bot var. Mazlum bir bakışla içeriyi süzmeye basladi kapidan. oğlunun sınıf öğretmenini arıyor büyük ihtimalle. tecrübeli ağırbaşlı bir öğretmenimiz konuyu cozume kavuşturmak amacıyla gitti adamın yanına konuşmaya başladılar. kulağım kapıda bi yandan toparlaniyorum derken öğretmen falan diyemeyeceğim cazgirlardan huurun teki 'okula böyle mi gelinir ya insan biraz utanır sıkılır, köy kahvesi mi burasi' demesin mi adamcagizin duyacagi bir sesle.Lan bu soylenir mi aq huuru. adam belli cekingen davraniyor zaten. Hayır adamda böyle saygısız hareketler yapsa neyse diyicem. adam öyle kibar ki bu adama bu yapılır mi lan dersiniz. neyse bunu duydu tabi adam.o sırada oğlunun sınıf öğretmeni geldi gördü durumu, çaktı mevzuyu hemen. ortama kasvet çöktü aq.

    Sınıf öğretmeni çağırdı adamı kapıdan buyurun konuşalım dedi kibarca. adamın gözünde gordum o çaresizligi beyler içim cız etti o anda.

    adam "yok hocam gelmeyeyim öğretmen hanım haklı kirletmeyeyim hiç."

    sınıf ögretmeni: olur mu oyle sey buyurun kirlensin temizlenir ne olacak.

    Sinif ofretmeni ne dediyse yok adam girmiyor içeri haklı olarak.o an vurulmusa dondum beyler.bu adamı üzen o huur oraya yatırıp gibmek istedim.lan adam gözümde bi anda allah katına çıktı hareketleriyle. velhasıl kelam adam içeri girmedi ne yaptiysak. Kapıdan oğlunu hocanın halini hatırını sordu bizimle ufak muhabbetler yaptı ve gitti. çıkıp arkasından ugurladim kapıya kadar. bana koca yürekli olmayı o karinin gözüne soka soka gosterdi çünkü. Böyle ADAMLAR var hala beyler. adam gibi ADAMLAR...

    Edit: TRENDE GiRMiSiZ PANPALAR. HERKES HUURA DERSiNi VER YAZMiS, BENDEN SiZE SOZ YAKiN ZAMANDA O HUURUN ELiNE VERiP BURADA CAPSLi PAYLASACAM ZATEN HERKESE VERDi OKULDA Bi DE BEN GiBEYiM.

    Edit2:Beyler kariya yazdım watsaptan şuan konuşuyorum, şansımız yaver giderse bir hafta içinde eline vericem hasmetliyi.
    ···
   tümünü göster