/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +782 -73
    pkk taraftarı olan kürt kesime hitaben yazıyorum

    sevgili kürt kardeşim; aynı sıralarda oturduk, aynı imkanlardan yararlandık, aynı havayı soluduk, yeri geldi yemeğimizi bölüştük. ama nedenini anlayamadığımız bi şekilde hep özgürlük istediniz, hep şikayet ettiniz. neyin özgürlüğü güzel kardeşim? iş kurdunuz da devlet mi izin vermedi, evinin kapısına işaret mi konuldu, sizden fazla vergi mi aldılar yoksa? ülkede hiçbir ayrım yapılmazken sen nankör olmayı seçtin, ne zaman fırsatını bulsan ülkeyi karıştırdın. askerimi vurdun polisimi yaraladın, dükkanları taşladın. elektriği kaçak kullandın, ülkeye izinsiz madde soktun. her zaman dış güçlerin oyuncağı oldun.

    okul yaptık yıktınız, hastane yaptık doktor tartakladınız, yol yaptık hendek kazdınız. mecliste bir Türk partisinden daha fazla vekiliniz oldu, hertürlü siyasal hakları aldınız. bizim halkımızı savunuyor diye liderleri ermeni olan Pkkyı destekleyip yücelttiniz, çocuk kaçırıp dağa zütürdünüz. kendinize hiç sordunuz mu peki Pkk benim hangi hakkımı savunuyor diye?

    sevgili k*rt kardeşim, sen bunları yapmaya devam ettikçe bizde böyle konuşmak zorunda kalırız, o kardeş lafıda hep lafta kalır. aklınınızı başınıza toplayın ve boş hayaller kurmayın. yoksa hepinizin sonu resimde ki gibi olacak

    edit: eksilere bakarak sözlükte ki huur çocuğu sayısını görebilirsiniz
    ···
   tümünü göster