/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +407 -32
    2 partta biter panpalar başlıyorum rezz.

    şayet kısa bir zaman diliminde aynı kişiye ard arda yakalandıysanız sinir buhranları geçirmenize vesile olur.

    zaman : 2000 yaz ayları gecesi
    yer : ev

    eve uydu bağlatalı henüz 1 ay olmuş ve televizyon oturma odasında idi. oturma odası aynı zamanda yatakhane olarak kullanılıyordu.4 kardeş bu odada ayrı çekyatlarda yatıyorduk. herhangi bir yazılı veya sözlü anlaşma olmamasına rağmen, tamamen sinerji yoluyla hergece 1 kardeş (diğerlerinin uyuması kaidesi ile) spice platinum tv seyrediyorduk. sıra bana gelmişti. gerekli teçhizat, donanım ve önlemleri alınmıştım;

    1.peçete
    2.kumanda
    3.kamufule amaçlı yorgan
    4.ani baskınlara karşı kapının kapalı olması
    5.iplik(ne alaka dediğinizi duyar gibiyim kardeşlerin uyuyup uyumadıklarına emin olmak için tüy vazifesi görür)

    ani kafa sallama sürprizleri ile kardeşlerin uyuyup uyumadıkları hakkında kesin bilgiye sahip oluyordum. şayet yine de muallakta kalınırsa, kardeşlerimin boğulma riskine rağmen tek tek yorganları kafalarından üste geçiriyordum ve güvenli bir mastürbasyona zemin hazırlıyordum. sonra gönül rahatlığı ile önce kanal 7 sonra spice platinum tv açtım.bu çok önemli bir ayrıntıdır. çünkü kumandadaki recall düğmesi olağandışı baskın ve uyanmalara karşı hızır aleyhisselam vazifesi görür.

    düdük çalınmış ve maç başlamıştı. fakat unuttuğum birşey vardı küçük kardeşim gece yatmadan önce hayvani bir şekilde 5 dilim börek ve 1 litre kola tüketmişti. maçın 10.dakikasında odada hiç bir yaşam belirtisi göstermeyen küçük kardeşimi bir anda ayakta gördüm ve ani el çıkarma hareketi ile panik yaptım(bu el çıkarma olayı istenç dışı yapılan bir ritüeldir. burada amaç; ellerim boşta mesajı vermektir.)kardeşim yarı uyur vaziyette tuvalete gidip işedi. sonra gelip horul horul uyumaya başladı.

    neyseki kardeşimin bu yarı baygınlık hali pek bir sorun çıkarmamıştı. güvenlik amacı ile 15 dakika boyunca ntv gece haberleri seyrettim(bu esnada horlama,yan dönme, sayıklama süre ve adetlerini analiz ediyordum) tekrardan emin olduktan sonra kanal 7 ve ardından spice platinum açtım. ardından sağ elimi usulca pijamadan içeri soktum ve ürkmüş kobrayı teselli amacıyla okşamaya başladım. filmdeki sarışın abla tatlı inlemelerle göğüslerini sallıyordu. işte bu en sevilen pozisyondur.ve erken boşalmanın habercisidir. yoğun bir konsantrasyonla seyre koyuldum.tam zirveye ulaşacakken bir ses duyuldu ve kapı açıldı. gene aynı kardeşimdi. hemen yanı başımdan uyanmış, ayağa kalkmış,4 adım yürümüş ve kapıyı açmıştı) artık ani el teşhir etme reflexine gerek kalmamıştı. fakat ihtiyatlı olunmak adına kanal 7'yi geri çağırdım .ve sabah programlarının tekrarlarını izledim. tabi bu arada gerilim, istek,heyecan, yakalanma dürtüsü gibi duygular sayesinde libidom tavan yapmıştı. kardeşim işedikten sonra yatağına döndü ve posur posur uyumaya koyuldu.

    tekrar aynı rutin tekrarlanarak kanal7 ve spice platinum açtım.bu sefer esmer bir abla vardı. komşusu tarafından zütürülmekte idi .elimi tekrar yavaşca pijamadan içeri soktum ve boynu bükük kobrayı heybetli görüntüsüne ulaştırmak için okşanmaya başladım. kobra, tavada kabaran sosis dilimi edasında aheste aheste hacim kazandı.tam yorganda silüet oluşturacak raddeye gelmişti ki bir tıkırtı duydum ve odadan birilerinin uyandığını anladım.o an bir anlık refleksle recall'a basılıp kanal 7 açtım ve akabinde başa bela olan kardeşimi kontrol ettim. kardeşim önce olay mahaline ardından televizyona baktı ve bir şeyler homurdandıktan sonra savaş filmlerinde kafasına sıkılan esir edâsında sola doğru düşerek yatmaya başladı. neden homurdandığını idrak etmek amacıyla kendi kendime gözlem yaptım ve korkunç gerçekle karşılaştım. yorganda kabaran penis silüeti bariz şekilde görülüyordu. üstelik kanal7 deki sabah programı tekrarı bitmiş ve beyaz sakallı amcanın kuran okuma programı başlamıştı.
    ···
   tümünü göster