/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +130 -18
    Ben de dahil olmak üzere sözlükte tipsiz, asosyal, özgüvensiz insanların olduğunu biliyorum ve bu durumdan epeyce rahatsızım. Kendi hayatımızı kendimiz karartıyoruz fakat farkında değiliz, birazcık özgüven ve titizlikle neler olabileceğini anlatmaya başlıycam.

    Öncelikle bu diğer başlıklar gibi nasıl kız tavlanır, nasıl kız düşürülür, nasıl hatun gibilir tarzı başlıklardan değil. Hatunların nelerden hoşlandığı, erkeklerde nelere dikkat ettiğiyle ilgili önemli püf noktaları ve tecrübelerimi paylaşıcam ki siz değerli panpalarım da faydalansın içinde bulunduğu özgüvensizlik ve asosyallikten kurtulabilsin.

    Malafatül Şakşak'a son artık beyler. Öncelikle atacağım birkaç video var sonuna kadar izleyin ve özgüvenin ne kadar önemli olduğunu zihninize oturtun;

    https://www.youtube.com/watch?v=1yirYiC60r8

    https://www.youtube.com/watch?v=7O5ibp4G5UE

    Evet beyler gördüğünüz gibi özgüven bu işte en önemli kilit taşı, bi kız özgüveni olan ve muhabbeti saran bi erkekle görüşmek için züt baş dağıtır.

    ilgi gösteren olursa anlatmaya devam edicem isteğe göre anlatmaya devam edicem.

    edit 1 : beyler ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim trende girdik, güzel yorumlarınız ve güzel mesajlarınız için de teşekkür ederim nick6 girenleride şukuladım.

    edit 2 : bu başlığa ilgi çok güzel oldu hafta sonu bu başlığa benzer bi başlıkla sizlere yardım etmeye devam edicem

    edit 3 : anlatamaya devam ediyorum beyler daha vereceğim çok taktik var takipte kalın..

    burdan sirkana selamlar
    ···
   tümünü göster