/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +146 -23
    olay ciddi. bundan 2 ay önce serkanla bolca vakit geçirirdim. artık çok yakın arkadaş olmuştuk. 1 ay boyunca hep birlilteydik. bir gün beni çok güzel bir yere zütürüceğini söyledi. gittik birlikte. bir sucuya girdik. sucu serkana odayı hazırladım bu sefer iki tane diyip göz kırptı. dedim noluyo girdik odaya. 2 tane damacanaya örtü örtmüşler. serkan yavaşça birinden örtüyü çıkarttı. prezervatif takıp damacanayı gibmeye başladı. bana hadi sende başla dedi. dedim ne diyosun salakmısın napıyosun. saydırıyodum ki yere yığıldım bir anda. uyandığımda pantolonum çıkartılmış kenardaydı. serkanda sigara içiyodu ve sırıtıyodu. ne oldu bana dedim. cevap vermedi. giydim pantolonu çıktım ordan. serkanla da irtibatı kestim.
    bu sabah saat 11 gibi kapı çaldı. baktım serkan, yanında da damacana var, damacananın ucunada kağıt sıkıştırılmış. dedim ne var niye geldin. bu yaptığın yanına kar kalıcakmı sandın, bu kız hamile ve çocuğun babası sensin dedi. noluyo diyemeden serkanın arkasından sucu çıkıp beni bayılttı. uyandığımda ellerim bağlıydı. nikah salonu gibi hafif ışıklı biyerdeydim. sandalyede oturuyorum önümde nikah masası. sağımda sucu oturuyo. solumda gelinlik giymiş damacana. (altta resmini atıcam) onun yanında üzeri simle kaplı damacana.
    serkan konuşmaya başladı. sen mithrandirt damacana kızı damacanayı karın olarak kabul ediyomusun. hayır dedim küfür etmeye başladım. sonra sucu belinden çıkardığı silahı kafama doğrulttu. ya evet dersin yada seni burda öldürürüm dedi. bende mecburen evet dedim. şahitlerde onayladı. elimi çözdüler imza attım. serkan gelinin ayağına bas dedi. silah doğrulttu. baktım bunlar ciddi üstteki pompaya bastım su gelmedi dedim ne kalitesiz pompa. sonra serkan bana kalk dedi. sucu önde ben ortada kucağımda damacana. arkada serkan elinde silah. arkasında zenci bi adam. gidiyoruz. bi arabaya bindirdiler beni. dedim bu zenci nerden çıktı. takmadılar beni. herlalde karanlık diye görmedim. neyse sucunun dükkanına geldik. sucunun bulunduğu apartman 4 katlıydı. 3. kata çıktık. sucu bana anahtar verdi ve aç dedi. açtım kapıyı içerisi eşya dizili bir ev. girdim içeri damacanayla birlikte. sonra serkan kapıya zenciyi dikti ve gittiler.

    şimdi içeride oturuyorum.

    karım: http://www.imgim.com/damacana1.jpg
    ···
   tümünü göster