/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +45 -12
    Beyler bu anımı hiç unutamıyorum ve hiç uzatmadan direk mevzuya girecem.
    O zamanlar Lise 3 deyim tabi. Mayıs ayının ortalarındaydık, hava sıcaktı baya. insan bunalıyordu nemden dolayı. Neyse günlerden perşembeydi ve bende her zaman oldugu gibi derse girip mal mal hocaların sıfatına bakıp evime gidecektim. Mecburdum böyle yapmaya, devamsızlık sınırda. Mevzuya giriyorum hemen.
    Herzaman ki gibi sınıfta hocamızın gelmesini bekliyoduk. Ders tarihti. Normalde tarihi severim ama hocayı sevmezdim. 60 yaşında egolu bir bayan ve saçları bakır gibiydi amk. Saçlarını avuçlarımla büküp kopardıktan sonra eskiciye satasım geliyordu. Sadist biriydi amk. Ögrencilerine işkence yapmayı seviyordu. Neyse bu derse girdi bizim sınıftada 4 tane cam var 3ü açık digeride açılmıyor zaten amk. Bu derse girdi günaydın felan derken daha yerine oturmadan bi anda camları kapatın dedi. Ulan izzeti ikrdıbına hallendiğimin karısı bu sıcakta cammı kapatılır. Buzullardamısın itoglu it. Bu böyle deyince ben bi anda cinnet geçirdim. Ayağa kalktım üstümde gömlek, kravat ve süveterim vardı.
    Bi anda hocaya bakarken bi andanda süveterimi çıkardım sonra kravat ve ondan sonra gömlegimin düğmelerini yavaş yavaş açıyordum ve bunları yaparkende şu şarkıyı mırıldanıyordum: 'sıcak, çok sıcak, dahada sıcak olacak hocam' diyordum ve bunu söylerken inanın bir yandan kendi kendime dans ediyor bir yandanda düğmelerimi açıyordum. Tabi bi anda tüm sınıf kahkahayı bastı bu binde ilk başta hiç istifini bozmadan baktı sonra dayanamadı ve bi anda hunharca kahkaha atmaya başladı. Buda böyle bi anımdır.

    inanın bunu yaptığım için utanıyorum şuan.

    Lisedeki anılarımı başlık başlık anlatacam beyler...
    ···
   tümünü göster