/i/Tespit

  1. 1.
    +125 -44


    1- Asosyaller :



    Genelde Whoamı, Mr.Robot gibi filmleri izlerler. Kendileri dünyayı gibtir etmiştir nedeni ise dünyadaki kimsenin gerçeği görmemesi. Bunlar hacker olmaya çok meraklıdır Ddos programlarını iyi bilirler oysa ki bilmezler ki Ddos programlarını hazır aldıkları için ip adresinin tespit edilmesi dakikalar sürmez. Tek bir programlama dili bilmezler ve tüm hayatlarının sanaldan ibaret olmasının hoş ve mutluluk verici birşey olduğunu hep söylerler. Bunlardan korkmak gerekir çünkü ; bunlar CIA,FBI'nın aradığı gizli hackerlardır.






    2-Entry girmek için entry girenler :



    Bunların nerden geldiği pek bilinememektedir. CIA yahut MOSSAD ajanları olduğu rivayet edilir. Bunlar sözlüğün canlı bombalarıdır ve saniyede 3 entry girebilme özelliğine sahiptirler. Bilgi toplamak amaçlı nerdeyse her sözlük yazarını takip ederler. Bunlardan kurtulamanın yolu yoktur. Bunlardan korkun.






    3- Aşırı milleyetçi yazarlar :



    Kendilerine bordo klavyeliler adını veren bu ekibin varlığına dair tek bir delil bulunmamıştır. Çok gizli iş yürütürler. Hatta bunlar için şöyle bir deyiş rivayet edilir ; * eğer bi milleyitçi yazar solcu gördüğü zaman durmadan entry giriyorsa bilin ki o acemidir. Entrylerinin bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin lenin adamdır deyin...

    • eğer sadece sizi gördüğü zaman entry giriyorsa, saklandığınız zaman duruyorsa o bir ülkücü yazardır.
    kaçın ve canınızı kurtarın...

    • eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo klavyelidir.
    merak etmeyin o sizi bulur...






    4-Kronik Solcular :



    Genelde ateisttirler. Lenin ve Stalin en büyük idolleridir. Ülkenin %90'ı cahil ve yobazdır bunlara göre. Halbuki sadece ateizm ve komünizm akımını destekleyen kitapları okumaşlardır. Demek isterdim ama bunlar sadece "biji serhildan" "foşist töce" "özerk kürdistan" derler. Kendilerini solcu zanneden bu tiplerin pp leri genelde komünizmin işareti olan kırmızı sarı çekiçli resimdir. bunlardan uzak durunuz bunlar sizi kötü yola sürükler.






    5-Ayar Verenler :



    Genelde otobüs yada eski sevgililerine karşı bu davranışlarını açık açık ortaya dökerler. Çok zekilerdir. Hızlı düşünürler kendilerine hep yüksek işlevli sosyapat muamalesi yapılmasını isterler. bunlar size bişey yapmaz sadece ayar verir.






    6-Hikayeciler :



    Genelde izmir civarında yaşarlar. Milli olmak hobileridir. Genelde Melis adında bir kız her zaman hikayenin bir taraflarında bulundurulur. Aşk konularını pek severler. Birde korku hikayeleri yazanları vardır bunların. Gerçekten üst düzey bilinçaltı telkinleri ile beyin yıkama görevinde bulunurlar. Bunlarda çok tehlikelidir.


    ···
   tümünü göster