/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +62 -17
    birkaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz diyen hüseyin çelik' e
    şehitten "alınan kelle" diye bahseden rte ye tepki gösterdin mi de bu kadına tepki gösteriyorsun.
    ···
    1. 1.
      +10 -4
      senin gibi acı yarıştıran & cahillik yarışıranlar ne zaman bitecek lan? nereden biliyorsun tepki göstermediğimi? ne kadar tanıyorsun beni?

      ölenin arkasından putperest bile göbek atmaz kardeşim, bu ülkenin ekmeğini yiyip şehit arkasından göbek atanı eleştirmek için ilk önce başkalarını eleştirmek mi gerekiyor?
      ···
    2. 2.
      +4 -3
      orada şehit o gün mü oldu aylardır şehit geliyor. tv yi herşeyi yasaklasınlar o zaman. acun ılıcalı da kapatsın kanalı. herkes oynuyor zıplıyor, bir ezik damat adayı şehit olayını söyledi diye bütün kabahat bunlar da mı şimdi.
      ···
      1. 1.
        +4
        kardeşim demek istediğimi anlamıyorsun burada tepki gösterilen olay olan bitenin üstüne dalga geçermiş gibi amaa çal denilip göbek atılması ve zuhal topal'ın olaya müdahil olmaması.

        düşün, senin baban, abin, kardeşin ailenden herhangi biri o gün vefat etmiş. o sırada orada mevzusu geçmiş ve hemen üstünden nispet yaparmış gibi. amaaan çal denilip göbek atılıyor. ne düşünürsün?
        ···
    3. 3.
      +2 -1
      Vay vaay rte kelle demiş demek. Bi link at buraya videosunu görelim bi sonraki seçimde oyumu senin istediğin yere atıcam. tak atmak kolay tabi gib kırıkları sizi insanı zorla akpartiye oy verdirticeksiniz. Bi nefret ki sizi terörle koyun koyuna getirdi yazıklar olsun
      ···
      1. 1.
        -2
        https://www.youtube.com/watch?v=y1KVC9FJHkE buyur.Dsp ye at birdahaki seçime oyunu.Montaj falan diye ağlarsın sen şimdi ahahaha.
        ···
      2. 2.
        0
        Oğlum sana dinim imanım üzerine yemin ederim ki sesi 1 gram benzetseydim sözümü tutar oyumu verirdim istediğin partiye. Ama bunu gördüğüm iyi oldu. Resmen bana kanıt sunmuş oldun teşekkür ederim koyun&kör kardeşim

        Edit: sen ve senin gibiler için tarafsız bi not düşeyim erdoğanın sert çıktığı çiftçi başka bi zamanda başka bi devlet addıbına yazar kasa fırlatan bi provokatör. Yüz aynı hikaye provoke şekli farklı
        ···
      3. 3.
        0
        gibtir lan huur cocugu. Diğer bütün siyasi adamların görüntüleri sesleri aynı ettiği laflar doğru senin gibik tayyibinin yaptığı her tak montaj öylemi bin. Adam ak partili bana koyun yazmış amk böyle bir ironi olamaz. Ayrıca bu görüntülere tayyibin ses çıkaramadı takipsizlik kararı çıkarttı öyle kurtuldu anca
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster