/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +121 -22
    Beyler geçen hastaneden eve dönmek için otobüse binmiştim ki benden 2-3 durak sonra iki tane kezo bindi. Her yer dolu. Bunlar yer vermemi bekliyor, ayağa kalktım üstümü başımı düzelttim cebimden telefonu çıkarttım bu kezolarda seviniyor yer vercem diye bana doğru gelmeye basladılar geri oturdum amk. Millet cins cins bakıyor. Tabi onlar amlı yer verip onlara tapmamız gerek ya.
    Kalkmadım amk. Onca insanın gözü bende ama kalkmadım.
    Bir iki durak geçti bunlar sürekli bana bakıyorlar tabi ben karşıdaki kameraları gösteren tvden görüyorum bu salakları. Neyse bi yaşlı dayı bindi otobüse. Bende çok dikkat ederim yaşlılara saygıda kusur etmemeye. Amca gelir gelmez kalktım gel otur şöyle dayı dedim. Yok evladım felen dedi ama oturtturdum. Bu kezolar cins cins bakıyor sonra ki duraktada indiler zaten. Beyler siz siz olun bu egoist kevaşelerin zütünü kaldırmayın.
    Unutmayın amk üremek için bize de ihtiyaçları var. Tapmayın lan şunlara. Otobüste yer veriyosunuz eve gidince yaşlı başlı analarını babalarını azarlıyorlar. Vatana anca zararları var. Söyleyeceklerim bu kadardı. Hadi Eyvallah.
    ···
   tümünü göster