/i/Tespit

  1. 1.
    +458 -29
    düşüncelerimi paylaşıyorum beyler .
    üst edit : şaka maka trendi zorluyoruz beyler

    Almanlar : çok temiz ve titizdirler . disiplinli insanlardır ve çalışkandırlar . kızları ayarlayıp hemen sex yapamazsınız alışmayı tercih ederler . bol bahşiş brakırlar güleryüzlü ve kibardırlar . aşırı ırkçı olanlarına pek rastlamadım ama varmış . kızları cidden acayip güzeller ama çikolataları birazcık acı .

    Ruslar :
    yemek yerken yiyorlarmı sıçıyorlarmı çözemezsiniz öylesine pistirler . bahşiş brakmayı sevmezler ama 1 dolar vererek bar kapalıyken bile alkol isterler . kızlarıyla ilk gecede sex yapabilirsiniz . kızları çok güzeldir . ruslar genellikle ırkçıdırlar . turizm bölgesinde hiç istenmezler . karılarını gibseniz bile çok sorun etmezler gavatlar . tanımayanların sevdiği tanıyanların nefret ettiği bi ırktır . kendi dillerinden başka hiçbir dili bilmezler konuşamazlar . alkolü çok severler hemde çok

    Hollandalılar :
    çok sakin ve temizliğine önem veren insanlardır . kızları aşırı güzeldir . kızları sex konusunda almanlarla aynı düşünürler . esrar gibi dumanlı maddeleri çok severler ülkelerindede serbesttir . doğum günleri çok güzel kutlarlar . cana yakın insanlardır . bahşiş bırakmayı çok sevmezler .

    Polonyalılar :
    rus alman kırmalarıdır ama huyları ve dilleri ruslarınkine çok benzer . kendilerinden başka kimseyi sdevmez sürekli kavga çıkarırlar . kızları güzeldir ilk gecede sex yapabilirsiniz . bahşiş bırakmaz sizi köle gibi görürler .

    Albenyalılar (arnavutlar) :
    görünüşleri bize çok benzer . sıcakkanlı samimi insanlardır . temizliğe çok önem vermez bahşiş bırakmazlar . kızları çok değişkenlik gösterir bazılarını ilk gecede gibersiniz bazıları bunu yapmaz. kızları bizim kızlara görünüş olarak çok benzer . dillerinde Türkçe'den geçmiş kelimeler vardır ; hayvan , edepsiz , yorgan , döşek ...

    Fransızlar :
    kızları aşırı zayıftır ve okadar güzel değildir . bahşiş bırakırlar . temiz titiz insanlardır . çok soğukturlar . aşırı proğramlı hareket ederler . ingilizceye çok hakim değildirler . kızları ilk gecede halledebilirsiniz . gibinize yazık bu ırkla hiç uğraşmayın ters tepkilerle çok karşılaştım

    merak ettiğiniz ırk varsa sorun beyler .

    Türkler : adamın hamurudurlar . sıcakkanlı samimi insanlardır . haşmetliyi masaya vurupta imzalatamadığı belge yoktur . antalyaya giderse dünyayı giber.

    Edit :
    Yabancı kız ayarlamak isteyen panpalar . Nasıl ayarlarız diye sordunuz kayıtsız kalamadım . 3 yılda 120ye yakın kızla yattım . Taktikler basit ama kesin sonuç verir .

    Öncelikle ETS TUR sitesine girin erken rezervasyonunuzu yaptırın böylece yarı fiyatına tatil yaparsınız . 5 yıldızlı olsun ama pahalı olmasın . Pahalı otellerde rus olmaz sizin iş yatar . Tavsiyem manavgat kızılağaç bölgesi , Alanya okurcalar bölgesinden bakmanız .
    Güneş gözlüğünüzü havlunuzu kıyafetinizi ve güneş kreminizi hazırlayın . Zaman geldiğinde condomunuzu alın yola çıkın . Otellerde herşey bedava on numara beş yıldız tatil yaparsınız .

    Avrupalıların bazıları ilk gecede vermez o yüzden ruslara yürüyün . Kimin rus olduğunu nasıl anlicaz dersenizde şu iki kelimeyi çok iyi ezberleyin ;
    1-privet(priviyet diye okunur) :bizdeki selama karşılık gelir
    2-mojna : bu kelimenin anlamı çoktur . Alabilirmiyim , edebilirmiyim vs vs.
    Bu iki kelimeyi çok sık kullanırlar . Özellikle mojnayı sık kullanırlar .

    Rus kızları sexe bayılırlar Türk erkekleriyle sex yapmaya ayrı bi bayılırlar . Rus olduğunu anladığınız kıza hemen varın privet deyin . ingilizceyi hiç bilmezler boşuna yorulmayın . Şu diyaloğu ezberleyin lazım olacak ;
    +kak dela (nasılsın) ?
    -haraşov tı kak (iyiyim sen) ?
    +minya toje spassiba (bende iyiyim teşekkürler)
    +tı oçin krasivya(çok güzelsin)
    -spassiba (teşekkürler)
    +kak tebya zavut (adın ne) ?
    -menya zavut anya(adım anya) i tibya (ya senin) ?
    +menya zavut haydar (adım haydar)

    bu diyalogdan sonra kıza bedava alkolden ısmarlayın . Akşam amfi tiyatroya beraber gidin gülün eğlenin . Tiyatro bitince disko açılır kızla beraber gidin kurtlarınızı dökün . Siz az için ama ona çok içirin . Disko saat ikide kapanır kız bu arada zum olmuştur . Davay paydiyom deyin odanıza zütürün haşmetliye kalkanını takın ve saldırın kıza . Siz zütürmezseniz başkasıyla gider beyler .

    Ertesi gün o sizin peşinizden ayrılmaz zaten . Yalnız tatil bitipte ayrılırken çok ağlarlar ardınızdan . Uyarmadı demeyin aşırı derecede güzeller . Aklınızı alırlar . 3 yıl boyunca gibtim taktikler garantilidir . Yüzde yüz çalışır . Bizim kızlarımızada bar kapatsan yaranamazsın mk .
    ···
   tümünü göster