/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +835 -31
    http://c11.incisozluk.com.../11008/1/471211_o1a65.jpg

    Beyler bundan 2 yıl önce Melis diye bir kızla sevgiliydim.Bununla 1 yıla yakın çıktıktan sonra bunun benden önce tonlarca insana verdiğini öğrendim ve kızdan ayrıldım.Bu kaşar da daha sonra benim çok ilişkimi bitirdi , kızları tehdit falan etmiş amk varoşu.
    Her neyse bu şimdi benim çocukluk arkadaşımla sevgili çocuğun adı Güven.Hiç de sevmezdim huur çocuğunu babası bi arazi sattı cepleri para gördü şimdi kroyum emme para bende triplerinde takılıyor.
    Geçenlerde gömlek almak için zaraya gittim bunlar da ordaymış.Ben kabinde gömleği denedim çıktım kabinden aynada bakıyorum.Bu iki embesil de gelmiş bana laf sokmaya çalışıyor.Bu arada benim kuzenin 1 ay sonra düğünü var bu huur evlatlarına davetiye göndertmedim ben.Neyse ben aynaya bakarken bunlar geldi arkadan "yakışmış yakışmış , düğünde bulursun bi sümüklü bu gömlekle" dedi Melis denen kaşar.Güven bini devam etti "valla biz de gelirdik de davet edilmedik niyeyse , artık senin düğününe geliriz." dedi.
    Bu iki moron gevşek gevşek gülerken aklıma siz panpalarımın vermiş olduğu ayarlar geldi ve o kısa süre zarfında iyice düşünüp bu muallakye
    "dansöz lazım olursa kancığını da alıp gelirsin kardeşim" dedim , çıktım mekandan.
    Bayağı havalı bi ayar oldu ama üstümde gömlekle çıkmışım amk hırsız damgası yemesek iyiydi.
    ···
   tümünü göster