/i/Tespit

  1. 1.
    +232 -61
    http://lol54.ru/uploads/p...73405938_lol54.ru_019.jpg

    Malum 13-14 yaşından itibaren huurluğa başlıyor kızlar.

    Ülke genelinde yaptığım analizler doğrultusunda kızlarımızın %50 si net huur. sürekli sevgili değiştirip ilk haftadan amı zütü dağıttıran modelden.

    %30 u düzenli ilişkide vurduranlardan... Örneğin bunlar hemen vermez ama 2-3 ay güven verdin mi, naz niyaz yapsa da ohh istediğin gibi gibebilirsin. gibişin tadını aldığı zaman bu modellerin üstteki kategoriye terfi etme gibi huyları vardır.

    %15 inin ruhu huurdur ama toplum baskısından dışarıya vurmuyordur bu arzusunu, belki henüz vurmamıştır fırsat kolluyordur. nedir bu fırsat ? - örneğin şehir dışında bir üniversite kazanmak ailenin kontrolünden uzaklaşmak gibi...

    Geriye kalan %5 ise ya aşırı ucubedir yada kendini evliliğe saklayan idealist kızlardandır.

    Gördüğünüz gibi beyler her 10 kız babasından 9 un kızı açık açık huur. Toplumda sık sık karşılaşırsınız bunlarla. Mesela benim bir tanıdık komşu var.kızı var bunun 19 yaşında kızla çocukluğumuzdan beri tanışıyoruz. Kız şimdi istanbulda marmara üniversitesinde. Kız açık açık vurduruyor beyler hem sağdan soldan istihbaratını alıyorum hemde benim valideye muhabbete geliyorlar arada ona anlatmış.

    Şimdi bu kız vurduruyor birader, sonra baba ocağına geliyor sofrada yemek yiyor. Bunun babası canım kızım bitanecik kızım diyor ama kızı berkecanlar emiyor beyler. Ağızına falan veriyorlar, belki de lıkır lıkır içine boşalıyorlar körpecik kızın. sonra hayvan gibi atıyorlar bir köşeye.

    Şimdi bu adama zaten allah belasını vermiş. Ben fenerliyim adam galatasaraylı işte maçlarda birbirimize takılıyoruz ama ben buna takılırken bile acıyorum üzülmesin istiyorum.

    Adamın kızını gibiyorlar beyler kolay bişey değil.
    ···
   tümünü göster