/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -1
    Pampalar klişe bi gündü bizim için arkadaşla beraber fifa atmak için her zaman gittiğimiz play stationa gitmiştik masaya oturduk mekanın sahibi Cavit abidir.

    Cavit abiyle az buçuk muhabbetimiz vardır önceden. Biz oturduk Cavit abi cd yi almaya gitti. Tam o sırada yandaki elemanlar tost sipariş etmişti tostları geldi ben fazla aç değildim. Ama tostlar efsane kokuyodu(tostu kendileri yapmıyorlar yan tarafta çay ocağı var isteyen olursa oradan sipariş veriyor Cavit abi)

    Arkadaşım olacak bin Cavit abi açız ama paramız yok dedi aslında paramız vardı o yüzden bin diyorum . Çaycı(Yasin) tam çıkacakken Yasin bi tost yap dilimle getir dedi buraya . AMK bini ama abi paramız yok dedi tekrar .

    Cavit abi - korum paralarının dıbına para bişey değil uşaklar önemli olan insan kazanmak. dedi(ama beyler bunları söylerken orada olacaktınız ). Ulan amk adama zaten bi sempatim vardı böyle söyleyince harbi ağlamaklı oldum . Kalktım elini felan sıktım abi acayip duygulandım amk. Hemen lavaboya geçtim beyler az daha hüngür hüngür ağlıyordum sizi bilmem ama beni efsane etkilemişti bu olay pampalar . Hala aklıma geldikçe bi garip oluyorum .
    ···
   tümünü göster