/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    0
    kanka en baştan belirteyim kız seni kesin dille reddetmiş. geri dönüşü zordur. duygularının değişmesi çok zordur.

    ağlaması falan kızın iyilğinden kaynaklanıyor. fakat şöyle bir şey var. böyle söyleyen bir kız eğer samimiyse yakın gelecekte sevgilisi olmaz. yani arkadaş kalırsan da çok acı çekmezsin. ben bu durumu yaşadım oradan biliyorum. eğer gerçekten arkadaşça yaklaştığını hissederse şöyle oluyor; kız seni umursuyor, istediğin an yüzüne bakabiliyorsun, esprilerine gülüyor, derdin olduğunda dinliyor, onunla ilgili her şeyi öğreniyorsun, anılarınız oluşuyor, sevdiğinle vakit geçiriyorsun lan daha ne olsun? seni daha yakından tanıyor falan. ama işte sevdiğini söyleyemiyorsun, bir erkek ona yazdığı zaman söz hakkın olmuyor ki bu taşaklarını aldırmışsın gibi hissetmene neden oluyor, karnına yumruk yiyorsun gibi oluyor. ben tam da bu noktada arkadaşlığa son vermiştim.

    durum böyle. eğer etrafında hoşlandığın başka kız varsa onlara yönel derim ben. zaten bir kızla yakınlaşman her zaman kızların gözünde senin değerini artırır. sevgilisi olan tiplere kızlar daha çok bakar zaten.

    ama sen eğer kızı harbiden seviyorsan, aşıksan kızın etrafında arkadaş olarak kalmayı kabul et derim ben çünkü kız senin onu sevdiğine inanmıyor. eğer sen kıza arkadaşça yaklaşmaya devam edersen onu sevdiğini ıspatlama şansın olur. bunu yeri gelir bir olaya verdiğin tepkiden anlar, yeri gelir bir bakışından anlar. ama anlama ihtimali olur. ha bu onun düşüncesini değiştirir mi? çok zor panpa. çok zor.
    ···
   tümünü göster