1. 1.
    +233 -60
    hele gelin bir şuraya

    Ne gördünüz ki ekgibliği bileceksiniz. Eğer ekgib görüyorsanız eleştirmeyin akıl verin uygulansın. Eğer doktor olduğunuzu iddia ediyorsanız "ben bu platformu tedavi edecem " diyorsanız buyrun görelim. Hasta adam olarak görüyorsunuz sözlüğü ama ilacını vermek yerine onu hasta olmakla eleştiriyorsunuz.

    (bkz: inci sözlükte neden küfür yasaklandı)

    1:Türkiyede böyle bir ekgiblik vardı mizah adına... inci Sözlük bunu giderdi. Eskiye dönüş diye birşey olamaz saçmalıktır. Tamam çok güzeldi gerçekten katılıyorum 4.nesil hesabım vardı silk yemiştim o dönem çünkü baya karıştı 2013 yılları arası işte o zaman değerli dediğimiz yazarlar gitti ama bu gidişleri resmen egolarından kaynaklı oldu.





    2: Sorun şurda Türkiye'deki mizahı anlayışı doyurucu noktasına ulaştı.Şimdi resimlerin altında kırmızı şeridi gördükleri an inci Caps diyorlar. Tamam çoğunda inci Sözlüğün ismi geçmesede biliyorlar bunu inci Sözlük başlattı. Herkes inci sözlük gibi olmaya çalıştı.Şimdi Türkiye'de ne ekgiblik var ona bakalım tıpkı 2009 yılında başladığımız gibi...





    3: Düşünsenize hiç değişmeyen sözlük anarşist yapısını hala koruyan... Burdan üretkenlik bekleyebilir misiniz ? Ben size söyleyim o sözlükten hiçbir halt olmazdı. inci sözlük olmasaydı hala salak salak Facebooktaki hayran sayfalarındaki komik saçma videolara gülüyor olacaktık ama inci Sözlük biz yazarlar bunu giderdik. Mizah anlayışımızı tüm Türkiye'ye yaydık hatta Dünyada ses getirdik.





    4: Şimdi size soruyorum Türkiye'de ne ekgib ? Kendimizi boşlukta hissettiğimiz şey ne ? inci Sözlük budur. Türkiye'de ne ekgiblik varsa onu doldurmaya çalışır.Bu sadece zaman meselesi. Tıpkı 2009 yılından önce inci Sözlük olmadan önce güldüğümüz o saçma sapan facebook sayfalar gibi... Biz bulacaz ben buna inanıyorum.





    5: Serkan değişiklikler yarattı. Baya aslında sözlük üzerinde kumar gibi birşey oynadı. Tümden platformu baştan değiştirdi. Siyasi, Bilim,Müzik gibi kategoriler ekledi. Bence ekgib birşeyler gördü ve onu biz tamamlayacağız. Yani söylenmek yerine icraat yapın yok efendim "küfür kalktı sözlük eskisi gibi değil" biz küfürlerle bugünlere gelmedik. işte asıl mesele şu yeni jargonlar yeni kelimeler üretmek mizah budur. Mızmızlanmak yerine yaratıcılığınızı ortaya koyun
    ···
   tümünü göster