/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +9 -1
    kardeşim hikayenin sonuna kadar okumadim sonunu bilmiyorum ama senden bir ricam var sana kurban olayım eger bu pislige devam ediyorsan ailene anlat tedavi gör. bak sana bisey anlatayim ister inan ister inanma ama ben sana anlatayim kardesim. Benim 7 yillik arkadaslarim var bizim grubumuz var boyle 5 kisiyiz. isimleri ini vermeyecem. biz böyle kardes gibiyiz hergun birimizin evindeyiz oturuyoruz gitar calip sarki soyluyoruz yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyor. aramizdan bi arkadasimiz bu hapa baslamis o digerine digeri öbürüne öbürü de bana anlatti hepimiz oturduk evde bi gun bu ilk baslayan hepimize hap aldi deneyelim dedik. hepsi atti hapi gülen yuz Mitsubishi falan vardi. bana mavi mercedes kaldi bende onu içtim. 15 20 dk olsu bunlar yamulmaya basladi dişlerini sıkıyorlar bilmem ne bana hiçbişey olmadi bünyem mi kuvvelti yoksa hap mı boş bilmiyorum. iste ben etki etmedigi icin kullanmayi biraktim ama bunlar her gun kullaniyorlardi. ne yaptim ne ettimse biraktiramadim. ilk baslayan arkadas bize intihardan falan bahsetmeye basladi. bende bu durumu bunun ablasina anlattim oturduk konustuk bu cocuk soz verdi kullanmayacam diye. bizden gizli yine kullanmaya devam etti. bi pazar gunu köye gittik mangal yaptik yedik ictik eve geldik. saat öğleden sonra 2 gibiydi. bende bilgisayarimi actim oyun oynamaya başladım. saat 3.20 de whatsapptan mesaj geldi arkadasimdan mesaj şöyleydi: kanka git bak (ilk hap kullanmaya baslayan arkadas icin dedi) bu bu nerde diye. bende bigibletime atladim tuttum bunlarin evinin yolunu. kapilarina varinca ambulans gordum bütün mahalle toplanmisti herkes agliyordu bir hışımla daldım aralarına eve girdim baktim ki kardeşim 7 yılım yerde ağzı açık yatıyor. haykirarak aglamaya başladım ambulans hemsiresi nabzini kontrol ederek ölmüş dedi.
    Dünyam başıma yıkıldı o an nasil dedim ne oldu boyle 1 saat once mangal yaptik lan seninle dedim niye boyle yaptın. odasina girdigimde tavanda asılı bir elektrik kablosu gördüm. kendini asmisti o gencecik güzel hayalleri olan kardeşim. otopsi raporunda kanında MDMA maddesi(metilamfetamin, extacy) bulunmuştu. kardeşim gittiginden bu yana 7 ay gecti. kisacasi kardes bu işin sonu kötü eger birakmadiysan birak ailene anlat tedavi gör. kurban olayım lafimi yabana atma. bunlari yazarken yine ağladım. kendine iyi bak kardeşim iyi olman dileğiyle.
    ···
    1. 1.
      0
      valla kardeşim aynen katılıyorum bizde 2 kuzen her taku yedik milletin evini otomatik silahlar ile taradık neler neler ama biz son 3 yıldır eroin kullanıyorduk oyle 2 3 nokta felanda degıl gunluk kısı bası 5g-10gr mal içiyorduk sonra ailelerimize anlattık yoksa ölecektik artık istanbulda önceden balıklı rumda şimdi ise fransız hastanesınde bi doktor var adı suat herkes bilir bizim ikimizide o kurtardı bağımlılıktan sende git tedavi ol
      ···
   tümünü göster