/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://www.google.com.tr...X7VTfPe4uftM:&docid=u
  1. 1.
    +3
    Verdiğim efsane ayar.
    Beyler bundan bir süre önce inci sözlükte bir yazı okumuştum. Onun sayesinde verdiğim ayarı anlatıyorum. Buradan o arkadaşa teşekkür ediyorum.

    Geçen ablamda oturuyorum. Çocukların bezi bitti gidip alır mısın dedi. Her neyse markete gittim anlamam da bezden bakıyorum hangisi ne diye falan iki de güzel kız var orda kozmetik reyonunda. Kızlar bez derken baya oyalandim o an görevli kezban geldi sesli bir şekilde
    Kezban: Beyefendi kendinize uygun bedeni bulamadınız galiba? isterseniz kaç numara kullandığınızı söyleyin ben yardımcı olayım.
    Kızlar bir yandan kahkaha atıyor. Beynimde şimşekler çakıyor. O an burda okuduğum yazı aklıma geldi. Ona benzer bir şekilde
    Ben: Keşke babanız de kendine uygun prezervatifi seçebilseydi şuan bu konuşmayı yapmıyor olsaydık.
    Amk kezbanı bozulup gitti. Ama bu yetmez kızlar da gülmeyi kesti neyse aklıma binlik geldi. Kızlar kasaya doğru gidiyordu. Önlerine durdum sırada o kezban kasadaydı. Bezi geçti falan bana öldürecek gibi bakıyordu. Tabi sıra ayara geldi. En kalitelisinden prezervatif de aldım. Geçti parayı ödedim falan. Çıkarken beyefendi ürününüzü unuttunuz dedi. Yok onu size bıraktım. Eşiniz veya sevgiliniz aynı hataya düşer de sizden çocuk yapar. O an gururla kapıdan çıktım kızlar bana bakıyor. Kasiyer mal kesilip donmuş. Teşekkürler inci sözlük.
    ···
   tümünü göster