/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5 -1
    ahaha ulan amk senin. osmanlıda tıp, sanayi bilim okulları varmış. Ulan osmanlı savaşı kaybetmiş zaten. topraklarını bölmeyi kabul etmiş. gibim kadar yer osmanlıda kalmış.
    zaten savaştan önce bile kıt kanat geçinen halkın eğitimi %10u bile görmüyordu.
    Sadece şehirlerde önemli kişiler okuma yazmayı biliyordu. geri kalanlarda köylüleri oluşturuyordu. bırak bu ayakları. çok biliyorsun amk senin.

    Hadi kanuni fatih sultan yavuz selim desen neyse. eyvallah. e bunlardan sonra bozdu be güzelim. he? bırak bu ayakları. imparatorluk yıkıldı. saksocusu olma bari. adam gibi cumhuriyetine sahip çık
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Osmanlı ne zaman topraklarını bölmeyi kabul etmiş, sevri kabul mü ettiler sanıyorsun, ulan başbuğ türkeş ergenekon timinde eğitim almış ileri gelen kontrgerillaydı , toprak alan başbuğ olmaz amk cahili, eskiden başbuğ akıncı birliklerinin komutanına denilirdi, gibtirgit cahil cahil konuşma, Sonradan neden bozuldu, Meşrutiyet getirecez dediler gibip attïlar
      ···
    2. 2.
      +1
      ulan türkeşi ne araya sokuyon embesil. ben burada türkeş mi demişim daha okuma özürüsün.
      ···
    3. 3.
      0
      Gerçekten şu geri zekalıya yanıt mı yetiştirmeye çalışıyorsun, dini ahlağı çok seviyorsa, gibtirsin gitsin Arap ülkelerine, ertesi gün ağlaya ağlaya geri döner amk pezosu.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster