/i/Tespit

  1. 26.
    +2 -4
    Ülkü Ocakları Çay Masası başkanı liseli Berkecan atarlarına bir yenisini daha ekledi. Çılgın Berkecan koyduğu postaları arkadaşlarına anlatırken : "reis geçenlerde bir gomunustle konuşuyorduk godoş dedim bastım atarı, altta kalmayız yani. Bu godos bana bir şey söyledi ben tam anlayamadım ama mantıklıydı sanırım ben de ona aynısını yazayım dedim" diyebilecek. Ne mutlu sana Berkecan hayatındaki başarılarına bir yenisini daha kattın. Üşüyorsan battaniye vereyim reyiz.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      berkecan sizin sosyalist bebelerin ismi. dıbına koduğumun yobazı ülkücüler sizi nasıl gibmişse artık kuyruk acısına bak hahahaha. gidin eylem yapın birbirinizin bacısını gibip aydın insan olun hadi bakalım
      ···
    2. 2.
      0
      iyi günler. Muhafazakar bir sistemin 600 yıldır dünyayı tersle düz edebileceğini göstermek istedim. Sosyalist her insanı kucaklar falan filan. Niye o zaman 3 milyon adamı kestiniz?
      Gelelim muhafazakar kesime;Abi bu suçlama hevesi nedir yahu? Adamı bir otur dinle konuşsun sonra anlatırsın derdini. Herkes bu ülkenin insanı fakat muhafazakar kesim biraz daha bunun farkında olması gerek.

      Kısacası güzel kardeşlerim bırakın şu sağ sol kavgasını da güzelce yaşayalım gidelim
      ···
   tümünü göster