/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    amerika thomas paine, thomas jefferson, benjamin franklindir aynı zamanda dıbınakoduklarım. cumhuriyetçilik, amerikan devrimi ve fransız devriminden de öncedir. ikinci dünya savaşına girmeye bile gerek görmüyorum.

    ırak'a demokrasi zütürdüler. soykırımcı diktatör saddamı devirdiler ve serbest seçim imkanı getirdiler. daha ne yapsınlar ulan. savaş karşıtı pozlarınızı gibeyim sizin. savaş olmasın isteyenler halepçenin hesabını versin kürtlere, srebrenica nın hesabını versin boşnaklara. avrupanın gözü önünde soykırım yapıldı türkiye dahil hiç kimse sesini çıkarmazken ona da müdahale etmek amerikaya kaldı.

    sırplar hertarafı ele geçirmiş saraybosna kuşatması sona gelmiş. orayı da alıp işi bitireceklerdi. ama bitiremediler. niye? çünkü amerika geldi. miloseviç insanlık suçundan yargılandı. bosna medeniyeti kurtuldu. avrupalılar nerdeydi? türkler nerdeydi? iyilik sembolleri nerdeydi? savaş karşıtları nerdeydi? bu dıbınakoduğumun savaş karşıtları yüzünden darfura da girilmedi. artık orada kurtarılacak falan insanda kalmadı.

    insanlığın yarattığı en güzel şeydir lan amerika
    ···
   tümünü göster