/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    dıbına kodumun malı hala ingiliz diyor. ingiltere mi kaldı amk. Amerika donanması ile ingiltereyi bir tutma. Amerika uçak gemilerini yürütse ingiltrenin dıbına kor.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa haklısın benim demek istediğimde o ingilizler yinede güçlü ama Amerika değiller
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeş ingilizin gücü mücü kalmadı fos artık ingiltere. Bitti. Şuan her ne kadar gündemde görükmesede entrikalar döndürüyor oyunlar çeviriyor ama artık fransa ingiltere bitti. Şuan dünyada abd rusya türkiye dönüyor politik olarak. Nerede ne varsa bu 3 ülke oradadır. Arada bu gruba çin girip çıkar.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa artık Rusyada bitti Rusya bunun yüzünden hep saldırgan şu an oda farkında yolun sonuna geldiğinin
        ···
      2. 2.
        +1
        aynen. ABD Çin dönüyorda Çin ekonomisi yavaş yavaş zayıflıyor. Borsaları endeksler son zamanlarda rütuş toparlayamazsa o nüfusla hızlı şekilde batar. Nüfusunun çok olmasının avantajı ülke hızlı kalkınır kötü yanı hızlı batar
        ···
      3. 3.
        -1
        vay aq Türkiye dünya olaylarında söz sahibi bi ülkemi olmuş artık
        ···
      4. 4.
        0
        Ülkesine kötülemeyi objektif bakmak olarak değerlendiren bir ülkeyiz biz.
        ···
      5. 5.
        0
        Ya amk ne rusyası rusya halkı bizden daha kötü herkes ölüyor nüfusü her geçen gün düşüyor 4'lü şu Abd her zamanki gücüyle ama zamanla abd düşüşte halk mutlu değil zenciler problem yaşıyor 2 Hiç kuşkusuz Almanyasız böyle bir liste düşünülmez çok disiplinliler eğitimleri falan her şeyleri çok iyi ve almanya Avrupa'nın tam merkezinde bir savaş çıksa Avrupa'nın dıbına kor 3 Japonya inanılmaz bir halk Teknoloji açısından çok gelişmişler ve 2. Dünya savaşından beri çok geliştiler ve haklılar Almanya ile sırası değiştirilebilir 4 Tabikide böyle bir listeyi biz olmadan yapamazdık dimi bizim avantajlarımız genç nüfusumuz yüksek yıllar sonra Avrupa'da çalışıcak insan gerekicek ve ordaki insanlar çok çocuk yapmadıkları için tökezlicekler bu yüzden Almanlar bizle uğraşıyorlar çünkü rakip olarak bizleri görüyorlar aslında bütün dünya bizle uğraşıyorlar yani Özetle Late'e gidersek biz güçlüyüz Abd düşüşte Japonya ve Almanya yükselişte ama en çok yükselişte olan biziz
        ···
      6. 6.
        0
        rusyanın başta genç nüfus ve yeni nüfus doğurganlık sorunu var. ABD ikiye bölünecek zaten. Zenci kounsunda ölümüne haklısın. Almanya bir şey değil. Ekonomileri iyi ama ordusu falan almanyanın öyle sağlam değil. Avrupanın en iyi ordusu Türkiye. Japonyada belli bir yere kadar.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster