/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    Panpa yeni başlayınca cidden süper görünüyor, bütün stresi alıyor, sanki yeni bir uğraş edinmişsin gibi geliyor di mi? Şimdi o genelde şöyle işler; başlarda normal bir ruh halindeyken veya moralin bozukken içersin ve moralin yerine gelip yükselir di mi? Çok değil, düzenli paket almaya başlayıp birkaç ay içtikten sonra artık moral seviyen normal olsa bile sigara içme isteğinden dolayı gerilip sinirlenecek ve bu sefer "normale yükselmek için" sigara içmek zorunda kalacaksın. Artık kamuda herhangi bir yerde gittikçe yasaklqr artıyor ve herhangi bir aktivitede sen ortamın tadını çıkartamayıp sigara içilebilecek yerleri hesap etmeye başlıyorsun.

    Yineliyorum bak, başlarda güzel görğnse de ilerde moralini normal seviyeye yükseltmek için sigara içmeye bağımlı kalacaksın. Kahve, çay, içki gibi keyif veren diğer her şey sigarasız olmayacak, keyif algını sigara ele geçirecek yani.

    Leş gibi kokan bir ağız (içenler kendi kokularını bilmezler), hayatın boyunca ödeyeceğin bir servet, üşengeçlik, uyuşukluk, uykudan dayak yemişsin gibi keyifsiz uyanmalar gibi tipik konulardan bahsetmiyorum bile, bunlar halihazırda en bilinenler. Ben keyfini endeksleyip sigaraya bağlanmak konusundan bahsettim. Ben bırakana kadar zütümü yırttım, etme panpa! Lütfen başlama amk daha yolun başındasın bak.
    ···
    1. 1.
      0
      Allen Carr semineri gibi konuştun, aklıma geldi, katılmış mıydın acaba?
      ···
    2. 2.
      0
      Yok panpa ama kitabını okumuştum :D
      ···
   tümünü göster