/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +120 -15
    Özet aşşada

    o zamanlar ortaokuldayım. çok hoşlandığım bi huur vardı (adı eda olsun). bi gün karar verdim açılıcaktım. neyse kıza açıldım kabul etmedi.4 ay sonra başka bi kızdan hoşlandım bu sefer ona açılıcaktım (buda ela olsun).bu ela çok egoist bi insandı zütü havada uçardı kevaşenin. neyse dedim işte ela böyle böyle ben senden hoşlanıyorum falan kızın bana verdiği cevap aynen şu "edayı ne çabuk unuttun. zütüm bile seni giblemiyor bi defol git başımdan" o an gerçekten dünyam başıma yıkılmıştı sınıfada rezil olmuştum 1 hafta okula gitmemiştim sonradan arkadaşlarından öğrendim ki zayıf tipsiz ve birazda kısa olduğumdan beni direkt reddetmiş. çok sinirliydim ama kafaya koymuştum intikam alınacaktı.

    günler ayları, aylar yılları kovaladı 11.sınıfa gelmiştim artık.ela huursuda bizim okuldaydı. artık intikam vakti gelmişti.ben artık uzamış orta kilodaydım tipimde biraz düzelmişti. artık tek amacım intikamdı. elayı gibmek. neyse aradan 2-3 ay geçti bu kız benden ciddi ciddi hoşlanmaya başlamıştı bunu anlamıştım ve artık sevgilim olmuştu. bulduğum ilk fırsattı zütünden çatır çatır gibicektim. beyler bu kısım klişe gelebilir ama sonuna kadar gerçektir evde otururken telefonum çaldı arayan elaydı ailesinin düğüne gittiğini evde tek başına korktuğunu söyledi tabi bende dururmuyum kalktım kızın evine gittim başta biraz tv izledik sonra intikam aklıma geldi yaklaştım ona bakıştık ve öpüşmeye başladık ama nasıl öpüşüyoruz çılgınlar gibi. neyse çıkardım malı dayadım zütüne çatır çutur girip çıkıyorum. iş bittikten sonra eve giderken sürekli beynimde uefa şampiyonlar ligi müziği çalıyordu. zafere ulaşmıştım.

    sırada tek bişey vardı. bana "zütüm bile seni giblemiyor" diyen kıza bu lafını bi şekilde hatırlatmak vardı. napıcam diye düşünüyordum ve aklıma bi fikir gelmedi. zafere ulaştığım için ayrılıcaktım kızdan artık. ayrılık mesajı attım kızı çiviledikten 1 gün sonra.

    b: ben e: ela

    b:ela ayrılmak istiyorum.
    e: neden? daha dün her şey çok güzeldi noldu birdenbire ?
    b:hani ortaokuldayken benim teklifimi reddedip "zütüm bile seni giblemiyor" demiştin ya işte dün o zütü gibtim ve intikam hayallerimi ulaştım. bu da sana ders olsun bi daha hiç bi erkeğin kalbini kırma. hadi bakalım birazda sen ağla birazda sen kötü hisset. şimdi gibtirgit.

    ÖZET: ortaokulda bana "zütüm bile seni giblemiyor" diyen kızı lisede kendime aşık edip zütünden gibtim ve zafere ulaştım. intikam mesajını da ekgib etmedim.
    ···
   tümünü göster