/i/Hayvanlar

  1. 1.
    +258 -13
    bu huysuz huur çocuğu itler çok tehlikelidir panpalar. babamla yaz aylarında sanayiye gittim epey sene, sonra sanayi yakınında bir lise de okudum. köpeğin en tehlikelisi bunlardır ruh halleri bozuktur.19 yaşında delikanlı adamı karı gibi çığlık attırırlar. züte vura vura koşturup yük kamyonuna otostop çekmek zorunda kalabilirsiniz.

    izlenimlerimden yola çıkarak:

    -gördüğü her deliği gibmeye çalışır bu soysuzlar. sanayi tabi yokluk verse bekçiyi bile giberler.

    -tek adam için çalışırlar. bazen patron bazen bekçi bazen çalışan olur. eğer sizi düşman belledilerse patron durdurana kadar sizi gözetir en zayıf anda saldırır.

    -şakası yoktur yani üstünüze koşuyorsa bir derdi vardır. sanayi de şakacı köpekleri karanlık bir odaya atarlar 3 gün sonra terminatör gibi çıkar köpek.

    -zincirlerini çıkaracak güçleri vardır. biraz da bekçinin binliği tabi ama gece vakti koku falan alırsa o zinciri kökünden çıkarır koşmaya başlar.(hırsız panpalarım için)

    -ilk kez sizi görüyorsa ve patronla beraber değilseniz direk saldırır yani kaçmazsanız(zira saatte 15 km hızla koşar)ecdadınızı gibecektir.4 yıl arka arkaya sanayiye gittim. dördünde de ilk hafta patron beni kapıda karşıladı köpek yüzünden sanayide bilinen bir durum

    -ilgiye ihtiyaçları vardır. sizi sevmesi halinde ya benimsin ya toprağın arabesk adamı olur. başka köpeği sevemezsiniz.

    bazıları(en tehlikelileri) sanayiden dışarı çıkar ve sizi görüp kovalamaya başlarsa durmaz. çünkü koruyacağı alan için değil binliğine saldırıyodur.(kamyona otostop çekmiştim amk)

    EN ÖNEMLiSi BU PANPALAR;

    bu köpekler açık arazide piyade gibi üstünüze koşmaz, kurnazdır havlamaz yahut hırlamaz. sokak köpeği gibi yaklaşıp birden hırçınlaşırlar.(farklı köpeklerle 3 kez başıma geldi liseliyken)

    bunlar tabiri caizse paralı askerdir beyler. savaşması için değil öldürmesi için kullanılırlar. vizyonu saldırmak olan bir hayvan hırsıza da masuma da aynı şekilde saldırır. disiplin yok bu dıbına koduğum sanayi köpeklerinde.

    Edit:en sevilen sanayi köpeği kangaldır çünkü ağırbaşlı olur.ama yağız atın çiftesi pek olur demişler.

    ikinci edit:bir sanayi de 100e yakın köpek vardır ama tek çalışmayı severler.bu sebeple saldırganlık hormonunun fırlamadığı küçük durumlarda sizi gibecek bir köpekle bir başka köpek dalaşıyorsa duygulanmayın zira diğer köpeğin de tek derdi sizi gibmektir.

    üçüncü edit:bunlar kompleksli hayvanlardır yani baskın olduğunuz bir durumda(mesela 6-7 kişiyle beraberken)köpeğe hoşt çekmeniz yahut ittirmeniz durumunda unutmaz, sonrasında tek yakalayıp saldırabilir. hiç olmadı küser bu da sizi diğer köpekler karşısında savunmasız bırakabilir hiyerarşik şeyler bunlar.

    4.cü edit:bazı köpeklerin özellikle vurgulanarak söylenen "it" lafına karşı alerjisi vardır, aşağılanma veya saldırganlık sezebilir buda bizzat babamın başına gelmiş durumdur.
    ···
   tümünü göster