/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +13 -3
    Fakir fukaranin halinden anlamak bi yana insanin gun boyu yemek yiyip su icmek gibi kolay haz saglayan faaliyetleri azaltarak daha refah bir yasam surmesini saglar. Yani ramazandan sonra asiriya kacmazsan daha mutlu bir yasam surmene bile fayda saglar. Dopamin-reseptor iliskisidir. Arastirabilirsin.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      kardeşim bu fizyolojik bir yarar durumu değildir, bütün sene her gün oruc tut madem çok yararlı. biyolojiye karsı çıkamazsınız, sonunda yemek isteyecektir ve bu doğaldır. tıpkı masturbasyon orucu tutanlar ahmakların ertesi gün donu ıslatması gibi
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Amerikalıların sırf müslüman lar yapıyor ve faydalı diye belli zamanlarda oruç tuttuklarını biliyormuydunuz sayın huur çocuğu?

      ulan hem bunlarla tartışılmaz diyosun hemde tartışmaya yer arıyosun az liseli değilsin sen
      ···
    3. 3.
      0
      Benim bahsettigimi anlamamissin. Ben bunye yemek istemez demiyorum. Eger bunu ramazanda bir ay boyunca azaltirsan ramazan bitince de daha az yersin bi denge gelir. Hem masturbasyon ornegi vermissin. Masturbasyonu da 1 ay yapmazsan bunye buna alisir. Ha ruyalanirsin o ayri durum. O fizyolojik bi ihtiyactir. Tipki amazanda yaptigin iftar gibi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster