1. 7326.
    +2 -3
    Ben artık sadece mastürbasyon yapıyorum , zorlanıyorum ama kolay değil ferresiz cekmek. internete pek girmiyorum , girsem bile çıplaklığın peşinden kosmuyorum bi 8-9 gun olmuştur böyle deneyeli bu süreçte sadece 1 kere mast. yaptim.
    Hedefim bikac kendimi sinirlamadan mast. (ferresiz tabiki) yapmak. Sonra yavas yavaş mast'u da bırakmak. Daha sonra eğer yapabilirsem sigarayı bırakmak.
    Zararlı alışkanlıkların icinde en önemlisi kuşkusuz ki ferre , sadece ferreyu biraksam bile olur ama be n daha fazlasını yapmayı da denicem.
    Bence böyle yapmanın en yararlı yanı uzun sure ferre izlemeyen ve ferre bağımlisi birinin testesteron artınca direk ferreya saldirmasinin önüne geçmektir. Hepimiz başlık sahibi kadar iradeli değiliz kendimizi kandirmayalim , hepimiz birden birakamayiz , ben şahsen başarıya ulasan biraz daha uzun ama daha kolay yolu sectim.
    Benim amacim ferre bağımlılığını kırmak , mast. bagimlisi biraz zor olursunuz. Hepinizi benim yöntemini kullanmaya davet ediyorum sayın otuzbirci panpalarim.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Panpa kusura bakma ama böyle sadece kendini kandırırsın.
      Azaltarak değil aniden bırakcan
      ···
   tümünü göster