1. 26.
    0
    Selamın aleykum beyler. Bu gün ülkemizde kanayan bir yaraya parmak basmaya çalışacağım. Türk dizilerindeki hataları, ekgibleri ve bu konudaki düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım.

    Öncelikle şunu belirtmek isterimki Türk dizilerine karşı bir antipatim veya ne biliyim bir düşmanlığım yok. Ben de isterim ülkemizin dizilerinin daha güzel olmasını zaten o yüzden yazıyorum bu entryi.

    Öncelikle bu dizileri çeken insanlar hiç mi yabancı dizi izlemiyor? Onu anlamış değilim. Çünkü misal Çilek Kokusu'nun yönetmeni veya yapımcısı önce bir Game Of Thrones izlese böyle bir diziyi çekebilir mi?

    Sonra Türk aksiyon dizileri var özellikle Trt'de yayınlanan Diriliş 'Ertuğrul' buna örnek olabilir. Gayet güzel bir dizi bir çok yabancı diziye rakip olabilir ama bu dizinin sorunuda animasyonlarda. Spartacus izlemiş birisi olarak insanın yüreği kaldıramıyor o kan efektlerini. Bu adamlar hiç mi Spartacus, The Walking Dead falan izlemiyor?

    Aslında bu olay bir noktada halkımızla ilgili bu kötü dizileri izlemeseler. Reyting yetersizliğinden dolayı yayından kaldırılır diye düşünüyorum ve bu da daha iyi diziler çekilmesine yol açabilir.

    Bir çok yabanci dizinin Türkçe dublajı yok o yüzden izlemeyenler olabilir. Zaten bu yabancı dizilere ilgi artarsa onlarında dublajları yapılır diye düşünüyorum.

    Okuyanlara ve şukulayanlara teşekkür ederim. Aşağıya izlediğim ve en beğendiğim yabancı dizileri sıraladım. Hepinize tavsiye ederim.

    *Game of thrones
    *Vikings
    *Breaking bad
    *Spartacus
    *Arrow
    ···
    1. 1.
      0
      Paraları var ama yapmıyorlar bu kadar da iyiyiz işte aq diyorlar panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa bu arada editle onu Mr.robotuda yaz, ayıp etme
      ···
   tümünü göster