/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Zaten girer girmez ilk 3 başlıkta illa memesi açık olmasada memesinin her metre karesini kafamızda canlandırabildiğimiz bir ablamız bizi karşılıyo. Tövbe yarabbi diyip aşşağılara doğru lerliyoruz.

    'Beyler ... verdiğim ayar'

    Tamam diyorum burda beni kapıyı kilitleyip sandalyeyi kırarcasına titreticek o haraketi yapmayı düşünecek bi nesne yada olay olamaz diyorum. Giriyorum başlığa. Genelde 'Beyler bu sabah evde, otobüste,okulda, bimde vb.' gibi cümleyle başlıyor. Başlıyorum okumaya. Orta paragraflarda 'Bir afet-i derya gördüm, otobüse bir kız bindi züt maşallah kavun' gibi cümleler görünce kapatıyorum sekmeyi.Ben karakter olarak adAMsın daki 'am' kelimesini duyunca altta haraketlenme olacak bir karaktere sahibim.Ve trendde iniyorum aşşağılara doğru.Ama bi kere uyarılmıştım, komutan logarı görünce bile saçlarından adriana limaya benzetiyorum ve sayfanın en üstüne çıkıp 'altıncılar'bölgesine o lanet kelimeyi yazıyorum :

    FERRE

    Lanet olsun ki bu günde kirlendim. Belki ileride zamanlar arasında geçiş yapmayı bulacak olan oğlumu peçeteye akıtmıştım.Ben bıktım be bir kere temiz çıkıyım bu sözlükten.
    ···
   tümünü göster