/i/Devlet

  1. 1.
    +5 -1
    Panpa evet haklısın. Irakta Saddam Hüseyin, Libyada Muammer Kaddafi, Mısırda Hüsnü Mübarek. Bunlar her ne kadar diktatör olarak adlandırılsa bile halkı için herşeyi yaparlardı. Ücretsiz sağlık ve eğitim, devlet tarafından verilen cüzi miktarda kirası olan evler, herkese iş imkanı, zeki ve geleceği parlak olan gençleri yurtdışına gönderme gibi her türlü imkan ve şartlar mevcuttu.

    Ama bu Beşşar Esad ve babası Hafız Esad birer zalimdir. Apoyu ve pkkyı yıllarca besleyen palazlanıp gelişmesini sağlayan kişi Hafız Esaddır. Baba Esada isteyen Batı Karşıtı desin bu adam Almanya, Fransa, Italya ve ABD başta olmak üzere batı ülkelerinden önemli miktarda döviz almış ve pkkyı beslemiştir.

    Onun yolundan giden oğluda bir zalimdir. Esad yenilmesin, Şam düşmesin. Onun elinde binlerce Suriye Türkmenin kanı var. Türkmendağında, Halepde, Lazkiyede cahil arapların birbirlerini yemesine karışmayan Alparslan Süleyman Şah torunlarını şehid etti.

    Türkün kanını dökene akıtana hakkımı helal etmem. Başımıza Türk Milliyetçisi bir Lider gelmediği takdirde başımızdakiler bu vatanın topraklarını savunmayacaktır.

    Çıkarcı araplarında, emperyalist batınında dıbına koyim. Hadi eyvallah
    ···
    1. 1.
      +4
      Panpa Türkmendaği konusuna deginecektim, teşekkürler.Bayir bucak Türkmenleri diyerek surekli Suriyeden söz ediyoruz. Peki Iraktaki Türkmenlerden neden kimse bahsetmiyor. Suriye Turkmenleri suriye nufusunun %1 ini olusturuyor Irakta bu nufusun 10 kati Türkmen var. Irakli Turkmenlerle roportaj yapildi.Ama kimse o insanlardan soz etmiyor. Yandas medya bol bol Suriye Turkmenlerinden soz ediyor. Amaclarki Türk falan degil. Amaclari ulkemizdeki milliyetci kesimi de fiştiklemek.Akp hukumeti Turkmenleri cok dusunseydi Turkmen katleden Iside silah yollamazdi.
      ···
   tümünü göster