/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +191 -15
    Hep arkadaşlarla aramızda dalga geçerdik, birbirimize türlü şakalar yapatdık.
    Dozu önemli degildi bu şakaların sonucunda birimizin bir yerine bişey olsa kimse umursamaz aslolan şakaydı güzel günlerdi ama.

    Dersteyiz birgün yine benim çocukluk arkadaşım halil benim cep telefonuna " megri megri " yüklemiş züt. Ders sırasında çaktırmadan arıyor benim megriiii megriiii diye ses cıkıyor cebimden millet yıkıldı gülmekten hoca kovdu dalga geçiyom sandi oç karı.

    Okul çıkışı halili bekliyorum, bizim yan sınıftan oguz geldi koşa koşa " yürülan gidiyoruz olay var" dedi severdim kendisini koşa koşa takıldım peşine.

    ilerde bi kalabalık gördüm iki gurup var ama nasıl ebesinin amı gibi bir tarafta ülkü ocagından gelmişler belli amk diger taraf kürt.
    Bildiğin mekgiba uyuşturucu tacirleri gibi savaşacaklar amk dedim içimden " az sıyrıkla atlatalım bari ".

    Ulan herkes birbirine girdi, biz azdık sayıca bir güzel dövdüler bizi efsane dövdüler ama aramızdan kolu kırılan vardı.
    Herkesin moral bozuk çöktük bi kenara herkes sigara telliyor bende diyorum içimden ulan ben ucuz yırttım şükür dedim, demeseydim dilim kopaydı.

    Benim tel çalmaya başladı " Megriiii megriiii daye megrriii" arayan annemdi anne yaktın beni amk dedim.

    Birden herkes bana baktı millet zaten sinirli herkes bana baktı ağızlarından salya akıyor içlerinden biri " sen bizle taşak mı geçiyonlan muallak " diyesiye kalmadan bir kundurayı soktu ağzıma amk.

    Beni ama çok güzel dövdüler, cok ülkücü dövdüler, tekim bide dişlerine göreyim biri zütüme kundurayla tekme attı oç kumaş pantolunu deldi zütüme soktu kunduranın ucunu.

    Efsane dayak yedim Türkeş olsa bu kadar dövmezdi beni amk hayatımda böyle güzel dayak yemedim ama çok ırkçı dövdüler hani amerikada beyazlar siyahları böyle dövmemişdir.
    Naziler, yahudileri böyle dövmemişti.

    Ulan serdiler beni yere bırakıp gittiler.

    Bir hafta sonra olayın aslını öğtenmişler,
    Bu yaşta böyle çocuk gibi şakalar mı yapılır diye okul çıkışı bir daha dövmüşlerdi bu sefer burnumu kırdılar.
    ···
   tümünü göster