/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +3
    Haklısın aslında. Ama bu iş tamamen, ne istediğini bilmekten geçiyor. Sadece bir ilişkim olsun, yada başka yönden birliktelikler( örneğin yalnızca cinsellik yaşamak vs. vs. gibi) yaşamak adına atılan her adımın sonucu acımasızlıkla sonuçlanır. ister istemez bi taraf bundan zarar görecektir. Çünkü temelde sevgi yok, saygı yok, belki olanıda vardır ama ben hiç duymadım, Bilmiyorum. Diğer bir yandan bu işin içine toplumsal yapı, değerler ve muhafazakar toplum anlayışı girince, işin içinden çıkmak iyice zorlaşıyor. Gerek aileden, gerekse okul ve benzeri kurumlardan aldığımız eğitimlerde bize rahat olmamız konusunda birşeyler verilmiyor. Birbirimizle diyalog dahi kuramıyoruz kimi zaman. Birbirmizi tanımak yerine, üstüne başına-saçına, yüzüne bakarak yargılar veriyoruz. işte bunada ön yargı diyoruz. Bir bakışta beğendğimiz biriyle hemen birlikte olmak istiyoruz ve eğer bunu başarıp tanışma aşamasına yavaş yavaş giriş yapıp, birbirimize uymadıgımızı veya anlaşamadıgmızı goruncede ayrılıp, acı cekıyor daha sonra ıse bırbırımıze tabiri caizse "tak" atıyoruz. Aslında ne erkekler nede dişiler acımasız. Acımasız olan düşüncelerimizde ki yanlış seçimler. Herkes kendi acımasızlığını kendi seçiyor malesef.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Katılıyorum evet,bi insanı dis gorunusunden dolayi yargilamak acımasızlık gibi geliyor bana. Sonuçta kendi elinde olan bir şey değil. Yalancı dersin, kültürsuz dersin vs. Onları söylemek istemiştim tabi ki senin yazdıklarında bunda bir etken.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kesinlikle öyle hocam. Dış görünüşüyle yargılamak nedir ya, çocukluktan başka bişey değil. Zaten bu sözlüğün bitmesi 12 yaşındaki adamlarn gelişiyle başladı. O başlıklara çok takılmamak gerekiyor. Diğerleride troll yapmak amacıyla acılır genelde. Fakat ciddi manada bunu yapan insanlardan iğreniyorum ne yalan söyleyeyim. Tanımadan, anlamadan nasıl seversin ki birini. Huyunu suyunu bilmeden nasıl anlaşabilirsin.. Cidden aklım almıyor.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Geçenlerde söyle bir şey gördüm: Aşık olduğum insanın beyaz teniyle gözlük çerçevesinin uyumunu vurulmustum, bunu yazan insanlar var işte naparsin
        ···
      3. 3.
        +1
        : )) ahahah doğrudur ya daha neler var neler. Sonra neden mutlu olamıyorum diyorlar. insanlar gerçekten sevip mutlu olamıyor ki sen nasıl olacaksın. Sen gözlüğe tene aşık olursun. Oysa gözler, kalp ve düşünceler varken işte.. yazık ne diyeyim.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster