/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +13
    Arkadaşlarım tarafından defalarca soyuldum. Osmanlı'da oynuyordum zihinsel 46 level felan. So da mavi bayrakta her chde bi grup olurdu. Bizim de bi namimiz vardi tabi biz gidince grup kurardik kafamiza gore 7 kişi daha secer kasilirdik. Cok saygindim hatta so kapmak icin 52 level adamlarla vs atip kesiyodum skillerim m3 tü o zaman kitapları nerden bulduysam artık. Bilenler bilir eskiden pot gitmesin diye vs atmazdık atarsak da pot basmazdık. Surekli takildigim bi grup vardi mimocan felan isimlerini unuttum tabi 2008 yili. Soyuldum topladim tekrar soyuldum derken Odin acildi.

    Odin'i bilen bilir ilk acildiginda oyuna girilmiyodu 4 ch de fulldü. Ben de azim yapip hileye bir günde 37 level olmuştum.Şehirde artist artist gezerken hic unutmam Optimus Prime gibi bi isimli adam 65 level olmuştu daha server acilali saatler olmuşken.

    EdiLee, roney kim ilk 99 olacak derken ilk haber kuralsizz01 den gelmişti. O zaman gundeme bomba gibi dusmustu haber.

    Daha anlatacak cok sey var Alestada 2000 kişinin banlandigi buyuk ban dalgasinin uzerine alestada çar açma maceram felan ilk ox yarismam, ilk gm gorusum, ilk dolunayim, ve ulasabildigim en yuksek level olan 56.
    ···
   tümünü göster