/i/Tespit

  1. 1.
    +22 -4
    Evet beyler bir yandan "mini etek giymeseydi o da" diyenler ve bir taraftan da " hiç bir şekilde tecavüz edilmemelidir" diyenler. ne olursanız olun yine de gelin.. size diyeceğim bir şey var

    Bir gün Nasreddin hocanın evine hırsız girmiş ve bunu herkes duymuş. Biri "hocam senin de evinin kapısı sağlam değildi" demiş , biri "hocam sen de paralarını herkese göstererek evine zütürüyorsun" demiş. Hoca da demiş ki " hırsızın hiç mi suçu yok" .

    Evet beyler bu fıkrayı bilmeyeniniz yoktur. Şimdi dışarıda her türlü huur çocuğu çakal var, ve onların yapacağı yavşaklığa mahal vermemek için de kız kardeşlerimizin dikkat çekmeyecek şeyler giymesi lazım. Gönül isterdi ki böyle huur evlatları yaşamasaydı bu ülkede ama varlar beyler yani doğruya doğru.

    ekstra not: Bir de belli bir dönemde kızların zütüne bakmayanlara "gay" diyen bir inci sözlük vardı, dans eden erkek ve kız vardı, hatırlayanınız vardır, orada meme görene adam, dans eden erkek ve kadın görene gay diyen bir inci sözlük vardı. Bunu da size hatırlatayım züt verenler (onlara diyorum, yapmayan üzerine alınmasın) kendinize çeki düzen verin!!!
    ···
   tümünü göster