/i/Devlet

  1. 1.
    +133 -14
    Özel anancılar birliği(önüncüler)ya da halk arasında ki adı ile "Bordo Klavyeliler"
    Asli görevleri olası bir saldırı durumunda en büyük silahı olan klavyeyi çıkarıp taramalı tüfek gibi ana bacı kaymaktır. Aynı zamanda klavye güvenliği ve üst düzey anancıların korunmasını sağlamaktır.
    Bordo klavyeliler iç ve dış tehditlerin gibertilmesine karşı her türlü tozlu klavye ve mobil şartlarında görev yapabilecek nitelikte üst düzey eğitime (Q ve F) tabi tutularak yetiştirilmiş özel askerlerdir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin değişik sınıf ve rütbelerde ki lol metin2 ve wolftaym dan seçilirler. Hiçbir komutana bağlı olmaksızın doğrudan bilgisayar kasasının usb girişine bağlıdırlar.

    2004 yılında Almanya da yapılan 20 ülkenin katıldığı özel harekat yarışmalarında 1.olmalarıyla kendilerini dünyaya kanıtlamışlardır. Yarışmalarda fuck you kelimesini diğer ülkeler 10-13 sn de yazarken ülkemizin kahramanları huur evladını 7 sn gibi bir zaman diliminde yazmaktadır.

    Yurt içinde aldıkları eğitim kısa olarak özetleyeksek call of duty crysis ve counter ağırlı olmak üzere gta ve pes eğitimi alanlarda vardır.

    Onlar hakkında duyduğunuz hikayeler yalandır, yanlıştır. Duyamaz ve göremezsiniz. Geldikleri gittikleri çarpıştıkları bilinmez. Sadece görevlerini yaparlar, nice kahramanda kahramandırlar. Klavyenin kablosu kopsa bile seslerini çıkartmazlar.. Şehit düştüklerini, yaralandıklarını, esir düştüklerini, operasyon yaptıklarını, kaç kill aldıklarını duymazsınız. Çok ağır şartlarda eğitim görürler. Tereddütleri yoktur, Bilgisayar kasası vurun emrini verdiğinde hedef kim olursa olsun saydırırlar. Vatan sevgisini doruklarda yaşayan, gönüllü bir şekilde bu askeri eğitimi alan insanlardır. Sürekli asosyaldirler , çok az konuşurlar. Konuşmaları ve lisanları çok iyi olduğundan dolayı bulundukları ortamda direk göze batarlar. Diplomatik eğitimleri vardır. Sessiz konuşmaya alışmışlardır. Hepsi alanında uzmandır. Özellikle çevre ülke dillerini çok iyi konuşurlar.

    Edit:lan bem bu yuzdenmi çaylak yedim yomsa baska sepeptemmi
    ···
   tümünü göster